Stress management Haarlem

De juiste aanpak als het gaat om stress management voor u in Haarlem kan van onschatbare waarde zijn. Stress is helaas een onderdeel van het dagelijkse leven geworden, niemand is er ongevoelig voor. Het beïnvloedt werknemers even goed als het management. Het is belangrijk om de schadelijke gevolgen van stress niet te onderschatten. Niet voor niets wordt het aangewezen als een belangrijke oorzaak van andere ziektebeelden. Stress kan leiden tot een verminderde weerstand. Met andere woorden, stress kan een oorzaak zijn van ziekte. In het uiterste geval kan het leiden tot een burn-out. Helaas zien we dit steeds vaker gebeuren in onze moderne samenleving. Stress is een plaag waar we op een verantwoorde wijze mee om moeten gaan. De juiste vorm van stress management in Haarlem kan de veroorzaakte klachten bestrijden. Beter nog, het kan u helpen om stress te vermijden.
Ook als het gaat om stress management in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres: Insight Adventure.
Wij maken gebruik van een zorgvuldige en unieke methodiek. Deze is erop gericht om direct en indirect uw effectiviteit te vergroten, zowel op individueel niveau als in teamverband.

Stress management in Haarlem aan de hand van de Piramide van Inzicht®

Stress kan niet bestreden worden als de onderliggende oorzaken niet eerst duidelijk zijn. Het is een feit dat de grootste bron van stress vaak bij ons zelf ligt. Zelf duidelijk krijgen hoe u nadenkt, voelt en hoe u functioneert is dan de eerste stap. Als we dit inzichtelijk hebben weten te maken, dan pas zijn we in staat om effectief uw stress te bestrijden. Of beter gezegd: te voorkomen. Wij maken gebruik van de Piramide van Inzicht®. Dit is een methode die verschillende bewezen technieken weet te combineren. Iedereen is anders en ieder bedrijf heeft een eigen cultuur en sfeer. De methodiek die wij hanteren is daarom af te stemmen op uw behoeftes, maatwerk dus. Ook al is deze methode toe te passen voor het bereiken van verschillende doeleinden, er is altijd een overeenkomst. Uw persoonlijke groei en effectiviteit worden altijd bevorderd. Deze benadering van stress management in Haarlem gaat verder dan alleen het oppervlak.
De Piramide van Inzicht® is erop gericht om u meer vitaliteit te geven. Hiermee leert u zichzelf beter kennen en beleeft u meer plezier in uw werk.

Meer dan slechts stress management voor u in Haarlem

Wat de Piramide van Inzicht® precies voor u kan betekenen is moeilijk uit te leggen zonder het te ervaren. De verschillende technieken die worden gecombineerd zijn afkomstig uit onder andere NLP, yoga, Mindfulness en RET.
Op de website kunt u nog veel meer lezen over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om stress management in Haarlem. Neem gerust contact op om meer te leren.

Referenties:

Mark ~ Vergroot je persoonlijke effectiviteit.
”Everts persoonlijke verhaal inspireert en de gepresenteerde technieken bieden naast inzicht in functioneren van lichaam en geest ook heel concreet aangrijpingspunten om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.”

Stress management Haarlem

Stress management Haarlem


Bedrijfstrainingen Flow training Inspirerende sprekers Management coaching Outdoor teambuilding Outdoor training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit Stress management Stress training Stress coaching Amsterdam Stress coaching Haarlem Stress management Amsterdam Stress management Haarlem


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Stress management Haarlem Stress management Haarlem Stress management Haarlem


Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500