Persoonlijke effectiviteit

Ook al werken we over het algemeen in groepsverband, het belang van persoonlijke effectiviteit is van essentieel belang voor uw organisatie. Een ketting is tenslotte zo sterk als de zwakste schakel. Maar hoe bereikt u persoonlijke effectiviteit, en dan wel in het bijzonder in een professionele setting, waar u ook te maken heeft met medewerkers? Dit kan door middel van een doelgerichte training of coaching, die gebaseerd is op bewezen technieken. Om onder andere gericht te werken aan persoonlijke effectiviteit bieden wij u onze dienstverlening aan. Een zelfstandig ontwikkelde techniek die zich uit in verschillende bedrijfstrainingen en coachingsmethodieken.
Maak kennis met Insight Adventure.
Een vitale organisatie en effectieve teambuilding kan behaald worden met onze trainingen en masterclasses voor directies, management en werknemers. Meerdere opties zijn er mogelijk, en doelen zoals persoonlijke effectiviteit kunnen behaald worden door een methodiek die we kunnen afstemmen op uw wensen. Dit kan individueel of in groepsverband.

Een grotere persoonlijke effectiviteit met behulp van De Piramide van Inzicht®

De Piramide van Inzicht® is ontwikkeld door Insight Adventure en ligt aan de basis van iedere training, masterclass en coaching die wij aanbieden. De 6 elementen, zoals in de afbeelding beschreven, komen samen tot een geheel. In de juiste balans zorgen ze ervoor dat het individu en, in het verlengde daarvan, het team beter functioneert. Een grotere vitaliteit op individueel niveau en een betere, efficiëntere samenwerking door middel van teambuilding geven ieder bedrijf voor de hand liggende voordelen.
Het vitaliteitsmodel in de vorm van de Piramide van Inzicht® maakt gebruik van bestaande en bewezen effectieve technieken. Denk hierbij aan RET, ademhaling, meditatie, mindfulness, NLP en bedrijfsyoga.
Het gaat erom meer plezier te beleven aan het werk, over een grotere vitaliteit te beschikken en uiteindelijk de persoonlijke effectiviteit te vergroten. De techniek is breed inzetbaar en kan aangepast worden aan de specifieke wensen en mogelijkheden van organisaties en individuen.

In-company of outdoor

Onze trainingen kunnen binnen het bedrijf gegeven worden, maar in overleg kunnen er ook de nodige buitenactiviteiten verzorgd worden, die afgestemd zijn op onze effectieve methode. Dit is natuurlijk afhankelijk van de doelen die u stelt. Onze dienstverlening begint dan ook altijd met een persoonlijk en inspirerend gesprek. In dit gesprek komt naar voren wat u wilt bereiken als organisatie en hoe dit het beste aangepakt kan worden. De doelen kunnen zijn om uw medewerkers gezond en vitaal te houden, het voorkomen van burn-outs, zich bewuster laten worden van de eigen gezondheid, stressvermindering en een betere communicatie.
Ook kan de techniek van de Piramide van Inzicht® ingezet worden bij bijvoorbeeld een burn-out of re-integratie.
De mogelijkheden zijn te breed om hier allemaal te benoemen. Op de rest van de website kunt u nog veel meer informatie vinden. Maar we nodigen u uit om contact met ons op te nemen. We informeren u graag over uw mogelijkheden.
Persoonlijke effectiviteit bereikt u samen met Insight Adventure.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Persoonlijke effectiviteit


Bedrijfstrainingen Flow training Inspirerende sprekers Management coaching Outdoor teambuilding Outdoor training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit Stress management Stress training


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500