Coaching – Meer energie voor directie, managers en werknemers. Leer herstellen van een burnout met behulp van Burnout coaching.

Insight Adventure biedt individuele coachingstrajecten aan op basis van de Piramide van Inzicht ® voor werknemers binnen bedrijven en overheid. Doel hierbij is om meer vanuit vitaliteit en plezier in het werk te staan. Tevens daalt het ziekteverzuimpercentage als gevolg van een nieuwe manier van werken wat voor een organisatie een win win situatie teweeg brengt.

DE PIRAMIDE VAN INZICHT ® – CONCREET GEREEDSCHAP OM VANUIT GEMAK TOE TE PASSEN IN DE DAGELIJKSE WERKSITUATIE.

De coaching van Insight Adventure inspireert werknemers om vernieuwend te denken, voelen, ademhalen, bewegen en voeden. Met behulp van de Piramide van Inzicht ® wordt concreet gereedschap aangereikt om vanuit gemak toe te kunnen passen in de dagelijkse werksituatie. Leer meer inzicht in jezelf te krijgen en creëer meer energie. De Piramide van Inzicht ® helpt bij het verhogen van je energieniveau, als burnout preventie en burnout herstel.

BURNOUT COACHING, INSIGHT COACHING EN OUTDOOR COACHING.

Er kan worden gekozen voor Insight coaching of Outdoor coaching, waarbij de coaching gecombineerd wordt met outdoor activiteiten. Outdoor coaching maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring de principes van de Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Hierdoor wordt het eenvoudiger de verschillende soorten gereedschap die worden aangereikt toe te passen in de dagelijkse werksituatie.

WENSEN EN MOGELIJKHEDEN.

Aan de hand van een persoonlijk intake gesprek kunnen de wensen en mogelijkheden worden besproken voor jouw specifieke situatie. Belangrijk vind ik dat er een wederzijdse klik is om tot het beste resultaat te komen.

Neem voor meer informatie en/ of vragen contact op met Evert Heintz, mobiel 06 52171336.

Investering

  • € 139,- per uur. Dit bedrag is exclusief 21% btw.
  • Een coaching traject bestaat vaak uit 5 sessies. Daarna wordt in overleg gekeken of er nog behoefte is aan verlenging van het traject of dat het doel bereikt is.

 

ANNEKE, AMSTERDAM

“Evert heb ik leren kennen als iemand met een grote passie voor het leven. Ik heb bij hem met veel plezier het coachingstraject “FLOW” gevolgd. Het traject, dat is gebaseerd op de Piramide van Inzicht ®, heeft mij veel rust en vertrouwen gegeven. Tijdens het traject heb ik mij enorm door Evert gesteund gevoeld. Niet alleen tijdens de coaching sessies, maar ook daarbuiten stond hij altijd klaar om te overleggen en vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben de uitdagingen die Evert is aangegaan, bijvoorbeeld in de bergen en met trailrunning, en die laten zien dat een mens tot ontzettend veel in staat is, mij enorm geïnspireerd. Ik kan coaching door Evert dan ook zeker aanraden!”

MONIQUE, BEVERWIJK

“Nu luister ik veel beter naar mijn lichaam, waardoor ik mijn eigen grenzen goed aangeef. Dit geeft me zoveel voldoening en het heeft tevens mijn professionele kwaliteiten verbeterd.”

OLAF, AMSTERDAM

“Door de vernieuwende en inspirerende aanpak van Insight Adventure heb ik in een korte tijd geleerd om die dingen te doen waar ik energie van krijg. Nooit gedacht dat ademhaling zo belangrijk is voor mijn gezondheid.”


Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

//svl.ds.autodealers.nl/upload/3498_nieuwsbrief_qr.png

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500