Bedrijfstrainingen

Onze inspirerende bedrijfstrainingen resulteren in meer plezier in het werk en er wordt effectiever gewerkt. Omdat mensen een groot deel van de dag doorbrengen op het werk is het belangrijk dat zij zich vitaal voelen om de werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren. Het is van belang dat wanneer de werkdruk hoog ligt zij hier goed mee om kunnen gaan om onnodige stress te voorkomen.
Bij Insight Adventure bieden wij diverse bedrijfstrainingen aan die aansluiten op uw wensen, die gericht zijn op het vergroten van de vitaliteit, door onder andere te inspireren. Naast bedrijfstraining bieden wij coaching aan afgestemd op het individu.
Wij bieden onze dienstverlening aan directies, management en werknemers aan. U kunt bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden van bedrijfstrainingen en vormen van coaching.

Bedrijfstrainingen aan de hand van de Piramide van Inzicht

De Piramide van Inzicht® is een vitaliteitsmodel dat verschillende bewezen technieken combineert. Denk hierbij aan NLP, Mindfulness, RET, ademhaling, meditatie en bedrijfsyoga. Verschillende invalshoeken die verschillende onderwerpen behandelen, zoals een grotere vitaliteit, teambuilding en persoonlijke effectiviteit. De precieze doelen kunnen natuurlijk sterk verschillen per organisatie. De door ons aangeboden trainingen zijn zo opgezet dat de verschillende aspecten die behaald moeten worden een eigen nadruk kunnen krijgen.
De mens is vaak tot veel meer in staat dan het individu denkt. Daar is de training die we aanbieden in de kern op gericht. We nodigen mensen uit om buiten hun comfortzone te stappen en zich zodoende verder te ontwikkelen. Daarbij kunnen de bedrijfstrainingen zo worden afgestemd dat ze echt bijdragen aan dat wat uw onderneming nodig heeft, op meerdere manieren dan wel. Zo kunnen wij in-company en outdoor trainingen bieden.

Werkwijze

Maatwerk betekent dat iedere vorm van training en/of coaching wordt voorafgegaan door een inspirerend intakegesprek. In dit gesprek worden de wensen en de mogelijkheden besproken, en zodoende wordt het aangebodene afgestemd op wat uw organisatie werkelijk nodig heeft.
Bijvoorbeeld een outdoor-training. Door middel van abseilen of door te gaan klimmen stemmen we de aangeleerde theorie af op de praktijk. Dit kan een sterk middel zijn voor bijvoorbeeld teambuilding en/ of het vergroten van het zelfvertrouwen.
De Piramide van Inzicht® geeft vanuit het vitaliteitsmodel concrete gereedschappen, die een directe werking hebben op het dagelijkse bedrijfsleven. Hoe breed de invulling ook kan zijn en hoe divers de verschillende doelen ook lijken, het zorgt er altijd voor dat de deelnemers vitaler zijn, beter samenwerken en over het algemeen effectiever werken.
De vele mogelijkheden die wij u aanbieden in onder andere bedrijfstrainingen staan u ter beschikking. Omdat het in principe altijd om maatwerk gaat, nemen we de tijd om samen met u de juiste invulling te geven aan onze dienstverlening.
Neem vrijblijvend contact op om meer te leren en te ontdekken welke bedrijfstrainingen het beste bij uw situatie passen.

BEDRIJFSTRAININGEN

Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen Flow training Inspirerende sprekers Management coaching Outdoor teambuilding Outdoor training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit Stress management Stress training


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Bedrijfstrainingen Bedrijfstrainingen Bedrijfstrainingen


Referenties:

Gramble World, Peter Brenninkmeijer, CFO.
”Wij kijken terug op een enerverende training met een duidelijke boodschap die perfect aansloot bij onze doelen.”

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500