Management coaching

Management coaching kan heel veel voordelen opleveren. Nederland is een druk land, en zaken als stress, gebrekkige communicatie en burn-outs zijn (of lijken in ieder geval) aan de orde van de dag. De nare gevolgen hiervan uiten zich op individueel niveau en hebben in het verlengde daarvan sterke negatieve gevolgen voor vrijwel iedere organisatie. Door gebruik te maken van effectieve management coaching zijn niet alleen heel veel van deze problemen te voorkomen of op zijn minst te minimaliseren, maar krijgt u gelijk concreet gereedschap aangereikt dat u in alle opzichten laat groeien als persoon en in uw functie.
Voor een effectieve management coaching zijn wij uw aangewezen partner: Insight Adventure.
Management coaching kan veel verschillende doelen hebben en op veel verschillende manieren worden ingevuld. Wij geven u alle keuze in de te behalen doelen en in de invulling. Echter maken we altijd gebruik van het door ons ontwikkelde vitaliteitsmodel, dat ongeacht de precieze invulling altijd een effectieve en energieke werking heeft.

De Piramide van Inzicht®, het model voor onze management coaching

De Piramide van Inzicht® is een zorgvuldig ontwikkeld vitaliteitsmodel, dat gebaseerd is op verschillende technieken. Denk hierbij aan onder andere mindfulness, NLP, bedrijfsyoga en ademhalingstechnieken. Onder management coaching kunnen, zoals gezegd, zeer veel verschillende zaken verstaan worden. Ons model maakt gebruik van technieken die onderling op elkaar inhaken.
Dit betekent dat met inachtneming van de algemene doelen onze coaching op maat wordt aangeboden. Met andere woorden kan ons vitaliteitsmodel ingezet worden bij burn-outklachten, bij het leren omgaan of het vermijden van stress, bij het ontwikkelen van een betere communicatie en nog veel meer.
U zult inzicht krijgen in uzelf en de invloeden die u heeft op de wereld om u heen. Voorkomen is beter dan genezen. Toch kan een coaching van ons ook als doel hebben om u te helpen genezen, als er sprake is van een burn-out, re-integratie of om nieuwe inspiratie op te doen en tot nieuwe inzichten te komen. De behandelingen kunnen worden afgestemd op uw wensen en dit geldt ook voor de locatie en de activiteiten.

Een betere gezondheid

Bewuster worden van uw eigen handelen, denken en voelen leidt er toe dat u gezonder gaat leven en zijn. Dit heeft voordelen voor u en de organisatie waar u deel van uitmaakt. Onze management coaching, masterclasses en trainingen kunnen op heel veel verschillende manieren worden ingevuld. Van gezamenlijke bedrijfsyoga tot teambuilding, door bijvoorbeeld te gaan zeilen op het IJsselmeer of door andere teambuilding activiteiten die de samenwerking optimaliseren.
Meer vitaliteit, nieuwe inspiratie en meer plezier in uw werk, dat is wat bereikt kan worden met de Piramide van Inzicht®.
In een persoonlijk gesprek kunnen uw doelen, wensen en mogelijkheden uitgebreid besproken worden. Er is altijd de juiste invulling te geven aan uw coaching of training.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500