FLOW Challenge, leer de Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen tijdens de outdoor trainingen met Insight adventure

Een Flow Challenge-training maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring de principes van de Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Hierdoor wordt het eenvoudiger de verschillende soorten gereedschap die worden aangereikt toe te passen in de dagelijkse werksituatie om bewust de flow in uw werk te stimuleren. De jarenlange ervaring van Evert Heintz op het gebied van outdoor activiteiten en daarnaast persoonlijke ontwikkeling maakt het mogelijk deze unieke ervaringsgerichte training aan te bieden. Evert Heintz is tevens auteur van het inspirerende boek ‘Een leven lang FLOW’.

Leer de flow concreet te stimuleren tijdens de verschillende outdoor activiteiten

Mogelijke activiteiten zijn zeilen op het IJsselmeer, klimmen, abseilen, mountainbiken en wandelen in zowel Nederland, de Belgische Ardennen als in Frankrijk. Tourskiën of sneeuwschoenwandelen is mogelijk in de alpen. Voor zowel het zeilen als de outdooractiviteiten wordt gebruik gemaakt van professionele instructeurs. Bij het tourskiën en sneeuwschoenwandelen zal gebruik worden gemaakt van een gediplomeerd berg- en skigids, waarbij de training inhoudelijk begeleid wordt door Evert Heintz.

Naast bovenstaande activiteiten zijn er ook andere mogelijkheden te bespreken afhankelijk van de wensen van uw organisatie.

Insight adventure werkt samen met betrouwbare en veilige buitensportbedrijven: PBN, Outdoor Valley, De Klimvallei en Klimpark Streekbos

Vragen?

Neem voor meer informatie en/of vragen contact op met Evert Heintz, mobiel 06 52171336.

Teambuilding | Vitaliteit | Persoonlijke effectiviteit | Mindfulness | Flow.

 

Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500