Outdoor Coaching – Een uitdagende en effectieve manier om vanuit innerlijke kracht en met meer energie in je werk te leren staan met de Piramide van Inzicht ® en outdoor activiteiten.

Wil je meer energie uit je werk halen en heb je behoefte aan nieuwe inspiratie? Dan daagt Evert Heintz je uit door middel van Outdoor coaching om vitaler en geïnspireerder in het werk te gaan staan. Door middel van outdoor activiteiten wordt een verbinding gelegd tussen individuele coaching en de innerlijke ervaring aan de hand van een activiteit. Dit kan heel basaal zijn door samen een wandeling in de natuur te maken. Een andere mogelijkheid is om samen te gaan klimmen of mountainbiken en gedurende de activiteit je te coachen aan de hand van de Piramide van Inzicht ®. De outdoor activiteiten versnellen het leerproces en zijn een mooi ankerpunt van nieuwe leermomenten, waardoor duurzaam resultaat bereikt wordt. Doen = ervaren = leren.

DE PIRAMIDE VAN INZICHT ® BIEDT CONCREET GEREEDSCHAP OM VANUIT EIGEN KRACHT TE HANDELEN.

Door middel van de Piramide van Inzicht ® krijg je concrete handvatten aangereikt en word je gespiegeld om te leren vanuit innerlijk kracht en met meer energie in het werk te staan. Je leert bewust de flow te stimuleren.

VITALISEER MET BEHULP VAN OUTDOOR COACHING.

Outdoor coaching leert je om vitaliserend te denken, voelen, ademhalen, bewegen en voeden, zodat je er energie van krijgt in plaats van dat het je energie kost.

Vragen?

Neem voor meer informatie en/ of vragen contact op met Evert Heintz, mobiel 06 52171336.

DAVID, CASTRICUM

Wat kan het simpel zijn om vanuit eigen kracht te handelen. De Outdoor Coaching heeft mij concrete handvatten gegeven om vitaler in mijn werk te staan.

WENDY, HEERHUGOWAARD

Spannend en grensverleggend om gecoacht te worden door Evert Heintz. Door het concrete gereedschap en de praktijkervaring sta ik nu met meer energie in mijn werk.


//svl.autodealers.nl/upload/3498_nieuwsbrief_qr.png

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500