Inspirerende sprekers

Inspirerende sprekers kunnen een zeer groot verschil betekenen voor vrijwel iedere organisatie. Maar wat zorgt ervoor dat sommige mensen ook echt inspirerende sprekers zijn? Is het levenservaring, kennis of simpelweg een aangeboren talent? Het antwoord ligt in ons allemaal. Ja, de een heeft meer talent om voor publiek te spreken dan een ander. Maar met de juiste trainingen en/of coaching heeft vrijwel iedereen het in zich om tot de club van inspirerende sprekers te behoren. Trainingen en coaching die benodigd zijn moeten dan wel gegeven worden door een spreker zelf. Maar dat alleen is niet voldoende.
Voor doeltreffende trainingen die gericht zijn op het vergroten van de vitaliteit voor de zakelijke wereld zijn wij het adres voor u: Insight Adventure.
Door gebruik te maken van een intern ontwikkeld vitaliteitsmodel kunnen we op maat trainingen en coaching aanbieden, die kort uitgelegd de persoonlijke effectiviteit vergroten en in het verlengde daarvan de gehele organisatie verrijken. Wij helpen mensen om uit te groeien tot inspirerende sprekers, maar kunnen nog veel meer betekenen.

De Piramide van Inzicht®, de weg om te behoren tot de groep inspirerende sprekers

De Piramide van Inzicht® is een vitaliteitsmodel dat door Insight Adventure zelf is ontwikkeld. Het is toepasbaar op zeer veel vlakken in het verhelpen en voorkomen van persoonlijke problematiek, in het bijzonder naar de zakelijke markt toe. Deze methode werkt ook om uit te kunnen groeien tot een inspirerende spreker.
De Piramide van Inzicht® is gebaseerd op verschillende en bewezen technieken. Denk hierbij onder andere aan mindfulness, meditatie, ademhalingstechnieken, yoga en NLP.
Het voorkomen van een burn-out, stressvermindering en betere communicatie zijn aspecten die van groot belang zijn, en door een correcte toepassing van de Piramide van Inzicht® kunnen hier grote positieve stappen in gezet worden. Maar de methode kan ook bijdragen aan een sterke en gerichte persoonlijke groei. Onze klanten zijn voornamelijk directies, managers, werknemers en overheidsorganen. Dit zijn dan ook mensen die om succesvol te zijn inspirerende sprekers moeten zijn. Het vergroten van het zelfvertrouwen, een grotere vitaliteit en meer plezier in het werk zijn dan verplichte voorwaarden. Dit is waar wij aan bijdragen.

Naar uw wensen

De Piramide van Inzicht® is specifiek ontwikkeld om de beste aspecten van de verscheidene technieken samen te laten komen. Echter betekent dit ook dat de methode zeer ruim benaderd kan worden. Met andere woorden kan de methode afgestemd worden op uw wensen en doelen. Het kan bijvoorbeeld gaan om outdoor activiteiten die bijdragen aan een beter gevoel van teamverband, coaching bij een re-integratie of voor het verhelpen (voorkomen) van een burn-out.
In overleg met u wordt er besproken wat de doelen zijn van u en uw organisatie. Er wordt gekeken of het beter is om een standaardbehandeling in-company aan te gaan, of dat we naar buiten toe treden. Alles gaat in overleg. Ook tot de club van inspirerende sprekers behoren? Neem vrijblijvend contact op.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500