Insight Coaching – Haal meer energie uit je werk, herstellen van een burn-out en burn-out preventie.

ENERGIEK WERKEN KUN JE LEREN.

Wil je meer energie uit je werk halen en heb je behoefte aan nieuwe inspiratie? Dan daagt Evert Heintz je uit door middel van Insight coaching om vitaler en geïnspireerder in het werk te gaan staan. Door middel van het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® krijg je concrete handvatten aangereikt en wordt je gespiegeld om te leren vanuit je innerlijk kracht in je werk te staan. Het kan ook betekenen dat we er samen achter komen dat een nieuwe koers qua werk een betere optie is, omdat je bijvoorbeeld niet op de juiste plek zit.

Insight coaching leert je om zodanig te denken, voelen, ademhalen, bewegen en voeden dat het je energie oplevert in plaats van dat het je energie kost. Hierdoor haal je meer energie uit je werk, leer je indien nodig te herstellen van een burnout en creëren we samen een kompas voor het leven om de juiste energie koers te hanteren. Tevens mogelijk ter preventie van burn-out in de regio Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Utrecht, Noord-Holland en Randstad.

Vragen?

Neem voor meer informatie en/of vragen contact op met Evert Heintz, mobiel 06 52171336.

 

ANNEKE, AMSTERDAM

“Evert heb ik leren kennen als iemand met een grote passie voor het leven. Ik heb bij hem met veel plezier het coachingstraject “FLOW” gevolgd. Het traject, dat is gebaseerd op de Piramide van Inzicht ®, heeft mij veel rust en vertrouwen gegeven. Tijdens het traject heb ik mij enorm door Evert gesteund gevoeld. Niet alleen tijdens de coaching sessies, maar ook daarbuiten stond hij altijd klaar om te overleggen en vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben de uitdagingen die Evert is aangegaan, bijvoorbeeld in de bergen en met trailrunning, en die laten zien dat een mens tot ontzettend veel in staat is, mij enorm geïnspireerd. Ik kan coaching door Evert dan ook zeker aanraden!”

SANDER, NOORD-HOLLAND

“Preventief heb ik mij laten coachen door Insight adventure om me vitaler te voelen. Hierdoor heb ik nieuwe inspiratie opgedaan, ben ik creatiever geworden en doe met meer plezier mijn werk.”

ELLES, ASSENDELFT

“Ik werk in de regio Amsterdam en heb mij preventief laten coachen door Evert Heintz uit Heemskerk. Door de diverse aangereikte pragmatische handvatten ben ik nu energieker dan ooit!”


//svl.autodealers.nl/upload/3498_nieuwsbrief_qr.png

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500