In-company Trainingen en Masterclasses van Insight Adventure – Duurzame en optimale inzetbaarheid voor vitale werknemers, managers en directie met behulp van mindfulness training, teambuilding en persoonlijke effectiviteit.

Insight Adventure biedt aan de hand van het effectief werkende vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ®, die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk,  maatwerk in-company trainingen en Masterclasses voor bedrijven en overheid. De toegevoegde waarde voor een organisatie is dat mensen lekkerder in hun vel gaan zitten, waardoor ze productiever en creatiever zijn. De flow neemt toe en mensen hebben meer lol in hun werk en het zorgt tevens voor een optimale en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.
Deze bedrijfstrainingen en Masterclasses worden gegeven bij uw organisatie of indien gewenst op een inspirerende locatie.

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland heeft last van werkstress. Zij lopen het risico op burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziekten. Signalen zoals slapeloosheid, aanhoudende hoofdpijn of oververmoeidheid worden vaak niet op tijd herkend. Maar het kunnen de druppels zijn die de emmer doen overlopen. Herken de signalen, bij uzelf of, als leidinggevende, bij uw medewerkers. Hier als organisatie bewust mee omgaan is belangrijk, zodat iedereen gezond en met plezier kan blijven werken.

Concreet gereedschap voor de dagelijkse werksituatie.

De in-company training van Insight Adventure inspireert mensen om te leren denken in mogelijkheden, in beweging te komen, uit de comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren. Insight Adventure is gespecialiseerd in bedrijfstrainingen op het gebied van mindfulness, persoonlijke effectiviteit, teambuilding, voeding, ademhaling en vitaliteit met als doel om de flow in uw organisatie bewust te optimaliseren.  Met behulp van De Piramide van Inzicht ® wordt concreet gereedschap aangereikt, welke eenvoudig toe te passen is in de dagelijkse werksituatie.

Vragen?

Neem voor meer informatie en/of vragen contact opnemen met Evert Heintz, mobiel 06 52171336.

Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500