Stress management Amsterdam

De voordelen die behaald kunnen worden met stress management in Amsterdam mogen niet onderschat worden. Niemand is er ongevoelig voor. Stress beïnvloedt de werknemers, maar ook het management. De schadelijke gevolgen hiervan mogen niet licht worden opgevat. Het is inmiddels bewezen dat stress vaak de oorzaak is van andere ziektebeelden. Zelfs een griepje kan hierdoor veroorzaakt worden, geloof het of niet. Wordt er niet op tijd ingegrepen? Dan kan het zelfs leiden tot een burn-out. Stress lijkt de hedendaagse plaag op de werkvloer. In het bijzonder in drukke steden is het belangrijk om hier goed mee om te gaan. Stress management in Amsterdam kan dan ook veel ellende besparen. Als u de juiste partner daarvoor weet te vinden kunnen veel problemen opgelost worden of beter nog, worden voorkomen.
Die partner ontdekt u bij ons: Insight Adventure.
Als het gaat om stress management voor u in Amsterdam dan bieden wij u een unieke en zorgvuldig ontwikkelde methodiek. Deze draagt direct en indirect bij aan een grotere effectiviteit, zowel op persoonlijk als op teamniveau.

De Piramide van Inzicht®. Een effectieve benadering van stress management in Amsterdam

Om stress effectief tegen te gaan is het in eerste instantie de bedoeling om te achterhalen wat de bron is. Het is waar dat voor een groot deel de oorzaak van stress in onszelf ligt. Het is dan ook zeer belangrijk om te leren hoe zelf nadenken en zelf voelen uw functioneren kan beïnvloeden. Pas als we dit inzichtelijk weten te maken zijn we goed in staat om stress te bestrijden. Nog beter is het om stress te voorkomen. Daarom maken wij gebruik van de Piramide van Inzicht®. Deze door ons zelf ontwikkelde methodiek combineert verschillende technieken. Technieken die onderling op elkaar inspelen en elkaar versterken. Deze methodiek kan toegepast worden om verschillende doelen te bereiken. Het gaat hierbij altijd om persoonlijke groei en het bevorderen van effectiviteit. Deze vorm van stress management in Amsterdam gaat verder dan het oppervlak.
De Piramide van Inzicht® kan toegepast worden voor stress management in Amsterdam. De aanpak wordt hiervoor afgestemd op uw bedrijf. Maatwerk om een optimaal resultaat te behalen.

Een benadering die werkt

De verschillende technieken die verwerkt zijn in de Piramide van Inzicht® zijn afkomstig van bewezen behandelingsmethoden. Een mooi voorbeeld hiervan is Yoga. Yoga kan een sterk middel zijn om stress tegen te gaan. Het is echter niet altijd haalbaar om hiermee bezig te zijn. Toch kunnen de ademhalingstechnieken die worden toegepast bij yoga wel in alledaagse situaties door worden toegepast. Dit is de kracht van de Piramide van Inzicht®. De verschillende technieken zijn aan te passen aan wat nodig is en wat mogelijk is.
Neem contact op om meer te leren over de mogelijkheden van stress management in Amsterdam.


Referenties:

Jeannette ~ Ik durf meer op mijn eigen kwaliteiten te vertrouwen.
”Evert, ik vond je super! De wijze waarop je de coaching geeft, getuigt van oprechte belangstelling voor de ander en professionaliteit. Het coaching traject heeft mij bewuster gemaakt van het feit om meer te genieten in het NU. Jouw inspirerende gezegde: “Waar je aandacht aan geeft dat groeit”, stimuleert mij om me te focussen op dat wat ik graag wil. Ik durf meer op mijn eigen kwaliteiten te vertrouwen, waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Dank je wel!”

Stress management Amsterdam

Stress management Amsterdam


Bedrijfstrainingen Flow training Inspirerende sprekers Management coaching Outdoor teambuilding Outdoor training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit Stress management Stress training Stress coaching Amsterdam Stress coaching Haarlem Stress management Amsterdam Stress management Haarlem


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Stress management Amsterdam Stress management Amsterdam Stress management Amsterdam


Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500