Stress coaching Haarlem

Ontdek ook de juiste vorm van stress coaching in Haarlem. Op een goede manier leren omgaan met spanningen kan van onvoorstelbare waarde zijn. Stress, tot een bepaalde mate, hoort nu eenmaal bij het leven. Maar in het bijzonder in het bedrijfsleven mag het gezien worden als een moderne plaag. Een plaag die iedereen kan treffen, werknemers en management. De schadelijke gevolgen van stress mogen daarom nooit onderschat worden. Het is een symptoom dat vaak tot andere ziektebeelden leidt. Het vermindert de weerstand waardoor mensen gevoeliger worden voor allerlei kwalen. Ook vermindert het de productiviteit en kan het de werksfeer beïnvloeden. Dit leidt helaas vaak tot nog veel meer stress. Wat we jammer genoeg steeds vaker zien in de moderne samenleving is dat de stress vaak snel toeneemt. Te vaak leidt dit tot een burn-out. Een stress coaching in Haarlem kan dan de oplossing zijn. Zowel om te leren hoe ermee om te gaan en om onnodige stress te voorkomen in de toekomst. De juiste partner kan u handvaten geven die uw effectiviteit, vitaliteit en weerstand verbeteren.
Die partner zijn wij: Insight Adventure. U kunt ons onder andere benaderen voor een effectieve vorm van stress coaching in Haarlem.
De methodiek die wij gebruiken hebben we zorgvuldig zelf ontwikkeld. Daarbij stellen we het individu, en de rol die deze speelt in de groep, centraal.

Maak ook gebruik van de Piramide van Inzicht® en een effectieve vorm van stress coaching in Haarlem

Om te leren omgaan met stress is het belangrijk om de oorzaak te kennen. Het is een feit dat één van de grootste bronnen van stress in onszelf ligt. Het is dan ook erg belangrijk om te leren hoe u nadenkt, voelt en functioneert. Dit mag als de eerste stap gezien worden. Tijdens de stress coaching in Haarlem maken we dit inzichtelijk. Zodoende leren we u op een effectieve wijze stress te bestrijden. Nog beter is het om stress te voorkomen. Dit doen we aan de hand van de methodiek: de Piramide van Inzicht®. De Piramide van Inzicht® is een unieke combinatie van verschillende bewezen technieken. Niet alleen verschillen individuen maar ook de sfeer van ieder bedrijf is anders. Het is belangrijk om dit mee te nemen in de behandeling en deze af te stemmen op uw specifieke behoeftes.
De Piramide van Inzicht® geeft ons alle ruimte om de stress coaching in Haarlem specifiek af te stemmen op uw onderneming of op u als persoon.

Groei als persoon

De Piramide van Inzicht® maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder NLP, yoga, mindfulness en RET. Deze technieken kennen hun eigen aspecten. Door deze aspecten af te stemmen naar uw behoeftes leert u op een gezonde manier omgaan met stress. Zo vergroot u uw effectiviteit, vitaliteit en haalt u meer plezier uit uw werk.
Heef u vragen over onze vorm van stress coaching in Haarlem? Neem gerust contact op voor meer informatie.


Referenties:

Maarten ~ De coaching leidt tot meer inzicht en succes.
”Inspirerende coaching die je bewust maakt van onbewuste processen en patronen. Diverse nuttige tips en opdrachten met betrekking tot gezondheid, verantwoordelijkheid, aandacht en bewustzijn die leiden tot meer inzicht en succes!”

Stress coaching Haarlem

Stress coaching Haarlem


Bedrijfstrainingen Flow training Inspirerende sprekers Management coaching Outdoor teambuilding Outdoor training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit Stress management Stress training Stress coaching Amsterdam Stress coaching Haarlem Stress management Amsterdam Stress management Haarlem


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Stress coaching Haarlem Stress coaching Haarlem Stress coaching Haarlem


Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500