Stress coaching Amsterdam

  Het juiste aanbod als het gaat om stress coaching in Amsterdam kan een enorm verschil betekenen. Stress is onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Tot een bepaalde mate is dit normaal. Maar de mate waarin we worden blootgesteld aan veel vormen van spanningen kan tot de nodige problemen leiden. Dit geldt in het bijzonder voor het bedrijfsleven. De schadelijke gevolgen van te veel stress of het niet goed daarmee omgaan mogen niet onderschat worden. Stress zorgt ervoor dat de weerstand minder wordt en mensen sneller ziek worden. Het beïnvloedt het humeur en kan de sfeer verpesten, wat weer leidt tot meer stress. In het uiterste geval kan het zelfs leiden tot een burn-out. Voorkomen is beter dan genezen. De juiste vorm van stress coaching in Amsterdam kan ingezet worden in beide gevallen.
  Voor een effectieve, innovatieve en op maat gemaakte vorm van coaching bent u bij ons aan het juiste adres. Insight Adventure.
  Wij bieden u een unieke, door ons ontwikkelde methodiek aan. Deze geeft u alle handvaten om effectief met stress om te gaan. Deze methodiek is erop gericht om u als persoon te laten groeien. Zo is er sprake van ontwikkeling, zowel individueel als op groepsniveau.

  Stress coaching in Amsterdam aan de hand van de Piramide van Inzicht®

  Te veel stress kan leiden tot ziekte. En net als met elke andere ziekte kan deze niet bestreden worden zonder eerst de oorzaak te achterhalen. De grootste bron van stress ligt vaak in ons zelf. Het is erg belangrijk om tijdens de stress coaching te leren wie u werkelijk bent, hoe u nadenkt, voelt en functioneert. Dit maken we inzichtelijk en zodra dit is gebeurd kunnen we effectief leren omgaan met stress. Dit kan u helpen om te leren omgaan met de spanningen die u ervaart. Maar, misschien wel het allerbelangrijkste, leert u zo stress te vermijden in de toekomst. Of in ieder geval hoe u er op een gezonde manier mee om kunt gaan. Om dit te bereiken maken wij gebruik van de Piramide van Inzicht®.
  De Piramide van Inzicht® is een unieke, door ons ontwikkelde methodiek. Door verschillende technieken te combineren kan de Piramide van Inzicht® ook effectief ingezet worden bij stress coaching in Amsterdam.

  Groei als persoon en vergroot uw vitaliteit via stress coaching in Amsterdam

  De Piramide van Inzicht® is ook bij stress coaching in Amsterdam een sterk middel voor persoonlijke groei. De verschillende technieken die gecombineerd worden zijn afkomstig uit reeds bekende technieken. U kunt denken aan NLP, RET, Yoga en Mindfulness.
  Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze stress coaching voor u in Amsterdam wordt op maat ontwikkeld en op uw behoeftes afgestemd.
  Neem gerust contact op voor meer informatie.


  Referenties:

  Joyce ~ Denkt voortaan in mogelijkheden.
  ”Precies op het juiste moment kwam Evert op mijn pad. De uitkomst van mijn coaching traject is even simpel als doeltreffend: “Alles wat ik nodig heb zit in mezelf.” De Piramide van Inzicht ® heeft mij het inzicht gegeven in dat waar ik naar op zoek was en doet zijn naam dus eer aan. Ik ben vol zelfvertrouwen en geniet meer dan ooit!”

  Stress coaching Amsterdam

  Stress coaching Amsterdam

  Bedrijfstrainingen Flow training Inspirerende sprekers Management coaching Outdoor teambuilding Outdoor training Persoonlijk leiderschap Persoonlijke effectiviteit Stress management Stress training Stress coaching Amsterdam Stress coaching Haarlem Stress management Amsterdam Stress management Haarlem


  SNEL CONTACT

  06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

  INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

  Stress coaching Amsterdam Stress coaching Amsterdam Stress coaching Amsterdam


Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500