Outdoor-training, bedrijfstrainingen voor teambuilding, vitaliteit en persoonlijke effectiviteit van managers, directie en medewerkers

FLOW Challenge dag

De FLOW Challenge dag is een inspirerende training, waarbij deelnemers uitgedaagd worden om uit hun comfortzone te stappen tijdens verschillende activiteiten die we ondernemen. In je stretchzone kan FLOW ontstaan en hier krijg je energie van. FLOW is een gemoedstoestand, waarbij dingen gemakkelijk gaan door een sterke focus op de activiteit waar men mee bezig is. Een flow activiteit wordt tevens succesvol afgelegd. Tijdens de FLOW Challenge leren deelnemers hoe ze bewust de flow in hun werk kunnen beïnvloeden, zowel individueel als in teamverband.

Programma FLOW Challenge

Tussen 9.00 en 9.30 uur ontvangst
Iedere FLOW Challenge dag begint met een kennismaking met de instructeurs van PBN en flow specialist Evert Heintz met inhoudelijke informatie over de FLOW dag.

9.30 uur tot 12.30 uur, Je kunt veel meer dan je denkt.
Evert Heintz legt aan de hand van zijn bijna doodervaring tijdens het bergklimmen uit hoe je de FLOW in je leven kunt stimuleren. Na deze inhoudelijke sessie over mindset en verantwoordelijkheid gaan we met behulp van het spinnenweb het geleerde praktisch toepassen. Een teamopdracht, waarbij de basis vertrouwen en communicatie zijn. We gaan aan de slag met vitaliteitsoefeningen als concreet gereedschap hoe je jouw energieniveau bewust kunt verhogen. Aan de hand van andere praktische oefeningen ervaren deelnemers tijdens deze ochtend de kracht van aandacht en hoe je dit kunt integreren in je dagelijkse werk.

“Door bewust uit je comfortzone te stappen in je stretch zone leer je nieuwe dingen. Hier krijg je energie van.”

12.30 uur tot 13.30 uur gezonde lunch

13.30 uur tot 16.30 uur, De motor van vitaliteit.
Na een gezonde lunch gaan we aan de slag met de kracht van ademhaling. Tijdens de middag activiteit klimmen kun je zelf ervaren wat een gezonde ademhaling voor jou kan betekenen. Leer bewust je eigen stress te managen.

De dag wordt afgesloten met de uitdagende activiteit tokkelen, waarbij de ademhaling, verantwoordelijkheid en mindset functioneel toegepast worden om de flow te stimuleren.

17.30 uur barbecue of diner
Ter afsluiting van de FLOW Challenge dag is het mogelijk om een barbecue of een ander diner te organiseren in combinatie met gezonde salades.

Na een dag vol avontuur en inspiratie nemen we gezond en met nieuwe energie afscheid van elkaar.

Over
Evert Heintz is flow specialist, bergklimmer en auteur van het fascinerende boek ‘Een leven lang FLOW’ wat ter inspiratie gebruikt wordt tijdens de FLOW dag. Iedere deelnemer krijgt een exemplaar mee naar huis samen met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en een trainingsmap om het geleerde optimaal te verankeren en toe te passen in de dagelijkse praktijk.
www.insightadventure.nl

De activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs van PBN. Met meer dan 30 jaar ervaring, inspirerende locaties (in Nederland en de Belgische Ardennen) en veiligheid hoog in het vaandel zijn zij de aangewezen partner om de FLOW Challenge tot een succes te maken.
www.pbn.nl

“Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf.”


Eneco Energy Trade, Mark Belloni, Managing Director.

“Everts persoonlijke verhaal inspireert en de gepresenteerde technieken bieden naast inzicht in functioneren van lichaam en geest ook heel concreet aangrijpingspunten om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.”


Resultaat voor de organisatie

  • Werken aan vitale medewerkers voor een vitale organisatie.
  • Functioneel leren omgaan met stress, waardoor je de flow stimuleert en productiever bent.
  • Aan de hand van het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® leer je om persoonlijk effectiever te worden en hoe je bewust je vitaliteit kunt beïnvloeden.
  • Werknemers die vanuit plezier hun werk doen.
  • Preventief werken aan gezondheid, waardoor burnout kan worden voorkomen.

Uiteraard is het mogelijk om de wensen van uw organisatie en het doel van de training af te stemmen met elkaar om tot een maatwerk oplossing te komen voor een optimaal en langdurig resultaat.

Investering per deelnemer.

  • 10 – 20 deelnemers: € 285,-
  • 21 – 35 deelnemers: € 235,-
  • 36 – 50 deelnemers: € 185,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief het boek ‘Een leven lang FLOW’ (€ 19.95), het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® (€ 12.95), handout, koffie, thee, lunch en huur van de locatie Strandpaviljoen Nova Zembla. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

 

Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500