Outdoor-training, inspirerende bedrijfstraining voor teambuilding, vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en flow voor uw organisatie.

FLOW Challenge weekend Ardennen

De FLOW Challenge is een inspirerende training, waarbij deelnemers uitgedaagd worden om uit hun comfortzone te stappen tijdens verschillende activiteiten die we ondernemen. In je stretchzone kan FLOW ontstaan en hier krijg je energie van. FLOW is een gemoedstoestand, waarbij dingen gemakkelijk gaan door een sterke focus op de activiteit waar men mee bezig is. Een flow activiteit wordt tevens succesvol afgelegd. Tijdens de FLOW Challenge leren deelnemers hoe ze bewust de flow in hun werk kunnen beïnvloeden, zowel individueel als in teamverband.

Programma FLOW Challenge

Vrijdag
20.00 uur ontvangst
Ieder FLOW Challenge weekend begint met een kennismaking met de instructeurs en flow specialist Evert Heintz met inhoudelijke informatie over het FLOW weekend. We maken er een rustig en gezellig avondje van met een drankje aan de bar of bij het kampvuur.

Zaterdag
8.00 uur vitaliteitsoefeningen als start voor een energieke dag.

8.30 uur ontbijt
Evert Heintz legt aan de hand van zijn bijna doodervaring tijdens het bergklimmen uit hoe je de FLOW in je leven kunt stimuleren. Na deze inhoudelijke sessie over mindset en verantwoordelijkheid gaan we tijdens het klimmen en abseilen het geleerde praktisch toepassen, zodat je zelf kunt ervaren dat je veel meer kunt als mens dan vaak gedacht wordt.

“Door bewust uit je comfortzone te stappen in je stretch zone leer je nieuwe dingen. Hier krijg je energie van.”

12.30 uur lunch
Na een gezonde lunch gaan we aan de slag met de kracht van ademhaling. Tijdens de middag activiteit mountainbiken kun je vervolgens zelf ervaren wat een gezonde ademhaling voor jou kan betekenen. Leer bewust je eigen stress te managen.

19.00 uur barbecue
Tijdens het kampvuur wordt er ‘s avonds een FLOW inspiratiesessie gehouden om met elkaar van gedachten te wisselen op welke manier je de FLOW op je werk kunt bevorderen. Wat is jouw cirkel van invloed?

Zondag
8.00 uur vitaliteitsoefeningen als start voor een energieke dag.

8.30 uur ontbijt
Wat is het verschil tussen voeding en vulling? Hoe kun je ervoor zorgen dat je energie krijgt van wat je eet, zodat het bijdraagt aan je vitaliteit? En hoe kun je dit op een gemakkelijke manier inpassen in je dagelijkse leven? Op een interactieve manier gaan we hier mee aan de slag.

12.30 lunch
Vertrouwen is de basis om tot een optimale samenwerking te komen en de flow te stimuleren in je leven. Met behulp van de activiteit het Spinnenweb gaan we deze uitdaging aan.

Na een weekend vol avontuur en inspiratie nemen we gezond en met nieuwe energie afscheid van elkaar.

Over
Evert Heintz is flow specialist, bergklimmer en auteur van het fascinerende boek ‘Een leven lang FLOW’ wat ter inspiratie gebruikt wordt tijdens het FLOW weekend. Iedere deelnemer krijgt een exemplaar mee naar huis samen met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en een trainingsmap om het geleerde optimaal te verankeren en toe te passen in de dagelijkse praktijk.
www.insightadventure.nl

De activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs van PBN. Met meer dan 30 jaar ervaring, inspirerende locaties (in Nederland en de Belgische Ardennen) en veiligheid hoog in het vaandel zijn zij de aangewezen partner om het FLOW Challenge weekend tot een succes te maken.
www.pbn.nl

                                     “Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf.”


Adidas Group, Remon van den Berg, Senior Director eCommerce Marketing Europe.

“Wij hebben Evert ervaren als een hele goede en prettige trainer, omdat hij op een geloofwaardige manier de Piramide van Inzicht ® kan uitleggen (voor ons team in het Engels) aan de hand van praktische voorbeelden en zijn persoonlijke ervaring. Daarnaast is de afwisseling van (sport)activiteiten en “theorie” erg effectief en leuk. Het direct toepassen van de materie leidt direct tot inzicht en dat is vaak erg verhelderend. Als laatste is de locatie echt fantastisch en dat maakt de totale ervaring echt heel uniek. Wij bevelen Evert van harte aan!”

Resultaat voor uw organisatie

  • Werken aan vitale medewerkers voor een vitale organisatie.
  • Functioneel leren omgaan met stress, waardoor je de flow stimuleert en productiever bent.
  • Aan de hand van het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® leer je om persoonlijk effectiever te worden en hoe je bewust je vitaliteit kunt beïnvloeden.
  • Werknemers die vanuit plezier hun werk doen.
  • Preventief werken aan gezondheid, waardoor burnout kan worden voorkomen. 

Uiteraard is het mogelijk om de wensen van uw organisatie en het doel van de training af te stemmen met elkaar om tot een maatwerk oplossing te komen voor een optimaal en langdurig resultaat.

Investering per deelnemer voor het hele weekend.

  • 10 – 20 deelnemers: € 575,-
  • 21 – 35 deelnemers: € 475,-
  • 36 – 50 deelnemers: € 375,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief het boek ‘Een leven lang FLOW’ (€ 19.95), het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® (€ 12.95), trainingsmap, koffie, thee,  ontbijt, lunch en avondeten en 2 overnachtingen op de locatie Adventure Hill in de Ardennen. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500