Flow Challenge Training – Ademhaling – Ademhaling is de motor van vitaliteit.

TrainingAdemhaling

Leer optimaal gebruik maken van ademhaling en voel je direct fitter.

Ademhaling is van wezenlijk belang op ons functioneren en toch zijn we er vaak helemaal niet bewust mee bezig. Dat is een gemiste kans, want ieder mens beschikt over dit bijzondere instrument. Ademhaling is eigenlijk de motor van vitaliteit. Door bijvoorbeeld 5 minuten per dag een specifieke ademhalingsoefening toe te passen verhoog je al direct je energieniveau. Door middel van concrete oefeningen leer je in deze outdoor training om optimaal gebruik te maken van uw ademhaling, waardoor je je in het dagelijkse werk energieker zult voelen. Door de combinatie met uitdagende activiteiten ervaar je zelf wat ademhaling met je doet in stressvolle situaties en op welke manier je hier sturing aan kunt geven.

Trailrun van 127 kilometer

Tijdens de trailrun van 127 km die ik in 17.5 uur afgelegd heb door weilanden, bossen en af en toe asfalt wegen heb ik persoonlijk ervaren hoeveel kracht we kunnen halen uit ademhaling om het juiste tempo te bepalen en tevens de energie optimaal te verdelen. Tevens is ademhaling een heel krachtig instrument om stress bewust te leren managen in je dagelijkse werk. En het bijzondere is dat we er allemaal over beschikken. Vaak is het echter zo dat we verkeerd ademhalen en te snel, waardoor het ons onbewust een hoop energie kost. In deze outdoor training leer je aan de hand van uitdagende activiteiten je energieniveau te verhogen en een gezonde ademhaling te creëren, waardoor je beter kunt omgaan met stressvolle situaties. Tevens verbetert een gezonde ademhaling direct je algehele vitaliteit.

Duur training: dagdeel van 3 uur.

Groepsgrootte: maximaal 20 deelnemers.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500