Flow Challenge training, gebruik de kracht van aandacht en uitdaging van activiteiten als abseilen & klimmen om dichter bij uzelf te komen

Flow Challenge-training: De kracht van Aandacht

Per dag hebben we als mens gemiddeld 50.000 gedachten, waarvan slechts 10% ons positief beïnvloedt. Het grootste gedeelte van deze gedachten zijn onbewust, maar ze beïnvloeden wel de kwaliteit en plezier van ons werk.

Wordt bewust van uw innerlijke ervaringen om hiermee concreet aan de slag te gaan met de kracht van aandacht

In deze Flow Challenge-training wordt u aan de hand van de Piramide van Inzicht ® bewust gemaakt van de kracht en de mogelijkheden van aandacht en gedachten. En uiteraard op welke manieren u aandacht kan toepassen om meer kwaliteit en voldoening uit uw werk te halen. Wat ’s ochtends getraind wordt op het “droge” wordt ’s middags in de praktijk gebracht met activiteiten als bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Door middel van bijvoorbeeld abseilen wordt u bewust gemaakt van uw innerlijke ervaringen om hiermee concreet aan de slag te gaan met de kracht van uw aandacht. U leert om de spanning die u ervaart tijdens het abseilen om te zetten naar een kracht. De spanning is hierbij de brug om dichter bij uzelf te komen.

De soort outdoor activiteit is bespreekbaar afhankelijk van de wensen en doelstelling van uw organisatie.

Duur training: 2 dagen.

Groepsgrootte: max. 10 deelnemers.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500