Persoonlijk leiderschap Haarlem

Als het gaat om persoonlijk leiderschap, dan ligt de basis bij u als individu om bewust te worden van uw persoonlijke kwaliteiten en uw eigen kracht. Het is belangrijk om te begrijpen dat persoonlijk leiderschap op heel veel verschillende manieren opgevat kan worden. Niet alleen in de zin dat u een team aanstuurt, maar ook hoe u met uzelf omgaat valt onder de noemer persoonlijk leiderschap. En om dit op een effectieve manier te bereiken, kan het noodzakelijk zijn om een passende training of coaching te volgen. Deze trainingen biedt Insight Adventure u aan. Dit door middel van een zelf ontwikkelde techniek, die is gebaseerd op verschillende bewezen technieken.

Onze trainingen en coaching mogelijkheden kunnen aangeboden worden als basis training, maar onze voorkeur gaat uit om met u de specifieke doelen af te stemmen die u en uw organisatie graag willen bereiken.

Maak ook een aanzienlijke groei door qua persoonlijk leiderschapin Haarlem, met behulp van de Piramide van Inzicht®

De Piramide van Inzicht® is ontwikkeld door Insight Adventure en is een professioneel samengestelde methodiek met verschillende effectief werkende technieken die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd, waardoor synergie werking ontstaat. Denkt u bijvoorbeeld aan mindfulness, RET, ademhalingstechnieken, NLP en meditatie. Ieder mens is verschillend en dit geldt ook voor de verschillende organisaties. Het is daarom niet verbazingwekkend dat de Piramide van Inzicht® zo is opgebouwd dat deze vorm te geven is naar de doelen die u als organisatie of als individu stelt.

Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsyoga in combinatie met individuele sessies van mindfulness. De mogelijkheid om een overkoepelende techniek af te stemmen op specifieke doelen maakt ons de ideale partner voor directies, management, werknemers en overheidsinstanties om meer plezier in het werk, vitaliteit en persoonlijk leiderschap te creëren.

Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap of het voorkomen van een burn-out, u kunt ervoor bij ons terecht. Op locatie bij u op kantoor, maar ook elders. Wij stemmen onze methodiek af op uw wensen en de door u te bereiken doelen.

Persoonlijk leiderschap Haarlem

De Piramide van Inzicht® is gebaseerd op belangrijke elementen die voorkomen in iedereen zijn leven. De afbeelding die u op onze website ziet van de piramide geeft een duidelijk beeld van hoe we te werk gaan. Maar zoals gezegd kan de methode worden afgestemd op verschillende situaties en doelen.

Een doel dat altijd wordt nagestreefd is een grotere vitaliteit. Een breed begrip, waaronder verstaan kan worden dat u door middel van een door ons verzorgde training meer plezier beleeft aan uw werk, er een betere band ontstaat tussen de collega’s en het kan helpen ziekteverzuim te verminderen.

Teambuilding heeft natuurlijk een directe relatie met het doel van persoonlijk leiderschap. Door onderling beter te leren communiceren wordt er niet alleen effectiever gewerkt, maar voorkomt u heel veel problemen.

De mogelijkheden zijn heel breed. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP HAARLEM

Persoonlijk leiderschap Haarlem


Bedrijfstrainingen Utrecht Flow training Utrecht Inspirerende sprekers Den Haag Management coaching Rotterdam Outdoor teambuilding Utrecht Outdoor training Haarlem Persoonlijk leiderschap Haarlem Persoonlijke effectiviteit Alkmaar


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Persoonlijk leiderschap Haarlem Persoonlijk leiderschap Haarlem Persoonlijk leiderschap Haarlem

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500