Outdoor training Haarlem

Outdoor training kan uw organisatie op collectief en op individueel niveau zeer veel voordelen opleveren. Ongeacht wat voor een soort onderneming u heeft zijn het altijd de werknemers die de kern vormen. Goed samenwerken is vanzelfsprekend van heel groot belang. Maar om tot een goede samenwerking te komen is voldoende aandacht voor het individu heel belangrijk. Voor een passende outdoor training, die in de kern gebruikmaakt van zorgvuldig op elkaar afgestemde technieken, bent u bij ons aan het juiste adres: Insight Adventure.

Iedere organisatie is voor het te behalen succes afhankelijk van de manier waarop de werknemers met elkaar samenwerken. Het is belangrijk om hierbij het individu niet te vergeten. De methodiek die wij hebben ontwikkeld richt zich op alle aspecten en kan optimaal afgestemd worden op de wensen en doelen van uw organisatie. Ook als het gaat om een outdoor training is onze methodiek op maat af te stemmen.

Outdoor training voor Haarlem waarbij gebruik gemaakt wordt van de Piramide van Inzicht®

De Piramide van Inzicht® is door Insight Adventure zelf ontwikkeld. Dit vitaliteitsmodel is gebaseerd op bestaande en bewezen technieken. U kunt hierbij denken aan mindfulness, NLP, RET en bedrijfsyoga. Geen element staat op zich. Yoga bijvoorbeeld bestaat voor een groot deel uit ademhalingstechnieken, die op zich ook van belang zijn bij meditatie. Meditatie kan dan weer een belangrijk deel zijn van mindfulness. De Piramide van Inzicht® is als vitaliteitsmodel zorgvuldig ontwikkeld om de verschillende aspecten van de onderlinge technieken samen te laten komen tot een krachtige en effectieve methodiek.

Een methodiek die, ook als het gaat om een outdoor training, af te stemmen is op uw specifieke doelen en wensen.
Af te stemmen wat betreft inhoud, maar ook de combinatie met de activiteiten om tot een optimaal resultaat te komen. Wij staan voor maatwerk en persoonlijke aandacht in de door ons aangeboden dienstverlening. Wat uw doelen ook zijn, er zijn altijd meerdere gezonde voordelen te behalen met ons vitaliteitsmodel.

Outdoor training Haarlem

Het gaat er bij een outdoor training uiteindelijk om dat de verschillende aspecten die geleerd worden aan de hand van de Piramide van Inzicht® in de praktijk getoetst worden. Om dit concreet te maken, zowel in het binnenland als in het buitenland zijn er mogelijkheden voor diverse activiteiten. Om ervoor te zorgen dat de verschillende activiteiten veilig en verantwoord uitgevoerd worden, werken wij samen met verschillende buitensportbedrijven.
Mountainbiken, klimmen, abseilen, zeilen op het IJsselmeer, toerskiën/ sneeuwschoenwandelen in de Alpen of bijvoorbeeld wandelen in de Ardennen, het zijn slechts voorbeelden van de verschillende activiteiten die aangegaan kunnen worden.

Zo is het mogelijk om een outdoor training te verzorgen die optimaal passend is voor iedereen in het team en die voldoet aan de gestelde doelen.

Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500