Outdoor teambuilding Utrecht

Outdoor teambuilding kan, als het inhoudelijk goed wordt aangepakt, op meerdere vlakken meerwaarde bieden voor uw organisatie. Het gaat om meer dan alleen samen activiteiten ondernemen. Met behulp van een effectieve methodiek die zich richt op de ontwikkeling van het individu en, in het verlengde daarvan, de organisatie. Op die manier ontdekt u in combinatie met de juiste outdoor teambuilding op alle vlakken de voordelen. Vermindering van ziekmeldingen, stressvermindering, het verbeteren van de communicatie en meer plezier beleven aan het werk. Dit en meer kan bereikt worden als u de juiste keuze maakt voor uw outdoor teambuilding.

Die keuze zijn wij: Insight Adventure.

Wij bieden onder andere outdoor teambuilding aan, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een eigen ontwikkelde methodiek. Deze is gebaseerd op al bewezen technieken die op maat worden gecombineerd en afgestemd op de doelen die u als organisatie heeft.

Outdoor teambuilding in Utrecht aan de hand van de Piramide van Inzicht®

De Piramide van Inzicht® is door Insight Adventure zelf ontwikkeld en is gebaseerd op bestaande technieken, die een inmiddels bewezen effect hebben. U kunt hierbij denken aan NLP, mindfulness, RET, meditatie, bedrijfsyoga en ademhalingstechnieken. Deze unieke en effectieve technieken, in combinatie met jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat de Piramide van Inzicht® in de basis altijd dezelfde doelen benadert, maar wel volledig afgestemd is op iedere specifieke onderneming.

Het voorkomen van ziekmeldingen, het verminderen van stress, het durven verleggen van de eigen grenzen en een betere communicatie, dit zijn doelen die iedere onderneming hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit ons vitaliteitsmodel, de Piramide van Inzicht®, worden deze doelen behaald, aan de hand van de mogelijkheden en wensen die uw organisatie voor ogen heeft. Een outdoor teambuilding is dan de manier om deze principes op concrete wijze toe te passen. Meer plezier beleven aan het werk, een grotere vitaliteit, zowel op individueel- als op bedrijfsniveau, leveren iedere organisatie op alle vlakken het voordeel.

Outdoor teambuilding Utrecht: de vele mogelijkheden

De ervaring heeft ons geleerd dat, om tot een hoger en gelijktijdig gezonder functioneren te komen, het essentieel is om buiten de comfortzone te stappen. De buitenactiviteiten die wij aanbieden zijn hier dan ook op gericht. In de stretchzone, de zone buiten uw comfortzone worden nieuwe dingen geleerd en in dit gebied kan flow ontstaan. In dit gebied krijgt u nieuwe energie.

De inhoudelijke begeleiding van de training wordt verzorgd door Evert Heintz. Maar de verschillende activiteiten die gedaan kunnen worden, zoals (berg)klimmen, abseilen, mountainbiken of zeilen op het IJsselmeer, worden ondersteund door professionals. Wij werken samen met enkele buitensportbedrijven, zodat we veilig en gestructureerd onze activiteiten kunnen aanbieden.

Niet alleen bieden wij u een effectieve en leerzame outdoor teambuilding aan, maar u kunt bij ons ook terecht voor een breed aanbod aan training – ook in-company – coaching en masterclasses. Op onze website kunt u hierover nog veel meer ontdekken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

OUTDOOR TEAMBUILDING UTRECHT

Outdoor teambuilding Utrecht
Bedrijfstrainingen Utrecht Flow training Utrecht Inspirerende sprekers Den Haag Management coaching Rotterdam Outdoor teambuilding Utrecht Outdoor training Haarlem Persoonlijk leiderschap Haarlem Persoonlijke effectiviteit Alkmaar


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Outdoor teambuilding Utrecht Outdoor teambuilding Utrecht Outdoor teambuilding Utrecht

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500