Flow training Utrecht

Wat wordt er precies bedoeld met een flow training? Met de ‘flow’ wordt in brede zin het reilen en zeilen van uw organisatie bedoeld. Met andere woorden, hoe soepel de onderlinge samenwerking verloopt, hoe goed de werkzaamheden worden opgepakt en hoe flexibel u, uw collega’s en uw medewerkers zich verhouden tot al deze aspecten. Een flow training is er dus op gericht om u hierin te ondersteunen en handvatten aan te reiken die bijdragen aan een meer natuurlijke samenwerking. Werken in een groep betekent je bewust zijn van de eigen identiteit. En daar is de flow training op gericht. Ook voor een flow training zijn wij het adres: Insight Adventure.

Een flow training voor Utrecht e.o. bij ons is in het kort uitgelegd erop gericht om mensen te leren meer plezier te beleven en meer vitaliteit uit zichzelf te halen. De vele verschillende aspecten en technieken die wij gebruiken zorgen ervoor dat mensen uit hun comfortzone durven te stappen en zodoende de eigen grenzen gaan verleggen. In de stretchzone, de zone buiten uw comfortzone worden nieuwe dingen geleerd en in dit gebied kan flow ontstaan. In dit gebied krijgt u nieuwe energie.

Flow training Utrecht: Een flow training aan de hand van de Piramide van Inzicht®

De Piramide van Inzicht® is ontwikkeld door Insight Adventure zelf en weet op unieke wijze verschillende bewezen technieken te combineren. Denk hierbij aan NLP, Mindfulness, RET, ademhalingstechnieken en bedrijfsyoga. De afbeelding van de Piramide van Inzicht® geeft een duidelijk beeld van de belangrijke aspecten, die bijdragen aan de ontwikkeling van een krachtig persoon. Wat de afbeelding niet toont is de diversiteit van hoe onze training aangekleed kan worden.

Ieder mens is anders en ditzelfde geldt voor de verschillende organisaties. Ook al zijn onze trainingen altijd gericht op het voorkomen van burn-outs, het verminderen van ziekmeldingen, het verminderen van stress en het verbeteren van de communicatie, de precieze invulling kan sterk verschillen per individu en per organisatie.

Onze methodiek kan tot zeer grote mate worden afgestemd op de wensen van u en uw organisatie. Niet alleen in de te behalen doelen, maar ook in de locatie en de activiteiten. In-company of juist outdoor, beide zijn mogelijk. Samen bepalen we welke training, coaching en de invulling daarvan passend zijn.

Meerwaarde nu en in de toekomst met een flow training in Utrecht

Gezond, vitaal en enthousiast zijn betekent een hogere productiviteit. De manier waarop dit bereikt kan worden wordt, zoals gezegd, afgestemd op de specifieke wensen en doelen van iedere klant. Zo kan het zijn dat er een teambuildingactiviteit gepland wordt. Dit kan op locatie, maar ook buiten de deur. Mogelijke activiteiten kunnen dan zijn zeilen op het IJsselmeer, abseilen of bijvoorbeeld gaan klimmen. Uiteraard wordt dit soort activiteiten zorgvuldig gemonitord door professionals, zodat alles veilig en verantwoord gebeurt.

De mogelijkheden als het gaat om een flow training of coaching door ons zijn te groot om hier allemaal te benoemen. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw mogelijkheden vrijblijvend bespreken.

FLOW TRAINING UTRECHT

Flow training Utrecht

Bedrijfstrainingen Utrecht Flow training Utrecht Inspirerende sprekers Den Haag Management coaching Rotterdam Outdoor teambuilding Utrecht Outdoor training Haarlem Persoonlijk leiderschap Haarlem Persoonlijke effectiviteit Alkmaar


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Flow training Utrecht Flow training Utrecht Flow training Utrecht

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500