Welkom bij Insight Adventure Training & Coaching – Bedrijfstraining & Coaching voor meer plezier, vitaliteit en persoonlijke effectiviteit voor directie, management en werknemers.

De Piramide van Inzicht ®

Er wordt gewerkt met het effectief werkende vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ®, waarin de kracht van verschillende technieken zoals NLP, Mindfulness, RET, ademhaling, meditatie en bedrijfsyoga kunnen worden gecombineerd.
Onderwerpen van trainingen zijn Teambuilding, Mindfulness, Vitaliteit, Persoonlijke effectiviteit en Flow, afhankelijk van de wensen en het doel van uw organisatie.

In-company training en outdoor training door middel van ervaringsleren.

Vanuit De Piramide van Inzicht ®, door Evert Heintz ontwikkeld, bieden wij zowel in-company als outdoor-trainingen aan. Beide vormen van training hebben als doel om werknemers te inspirereren om bewust te worden van hun ongekende vermogens. Als mens kunnen we zoveel meer dan dat we vaak denken. Door bewust uit onze comfortzone te stappen in onze stretchzone geven we onszelf de kans om nieuwe dingen te leren, waardoor we meer energie en inspiratie krijgen.
Een outdoor-training maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring de principes van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Deze trainingen zijn zowel in Nederland als in het buitenland mogelijk.

Meer vitaliteit binnen het bedrijfsleven en de overheid

Insight Adventure richt zich op werknemers, managers en directie binnen het bedrijfsleven en de overheid met als doel mensen te leren meer plezier en vitaliteit uit zichzelf te halen en daarmee uit het werk. Er wordt bewust gewerkt om de flow binnen uw organisatie te bevorderen met mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ervaringen.

Burnout coaching

Tevens verzorgen wij individuele coachingstrajecten bij bedrijven en overheid. Ter preventie van burnout en voor burnout coaching is Insight Adventure de aangewezen partner.

Evert op een berg

De Piramide van Inzicht ®

Piramide van Inzicht


Inspirerende bedrijfstraining


Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500