Train de trainer 3-daagse

Een paar dagen helemaal voor jezelf!

Meer geluk ervaren? Op zoek naar innerlijke rust? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven? Vitaler door bewuste ademhaling?…. dan nodig ik je van harte uit om de training “The Power of Insight” te volgen in de campagne van Noord Frankrijk.

Doel van de “Train de trainer 3-daagse” is om contact te maken met jouw kern van geluk. Met behulp van De Piramide van Inzicht ® krijg je gereedschap aangereikt om dit toe te passen in je dagelijkse leven als trainer en/ of therapeut. Dit geeft je innerlijke vrijheid en blijdschap.

Er wordt gewerkt vanuit het boek “Je kunt je leven helen” van Louise Hay (het boek is bij de training inbegrepen samen met De Piramide van Inzicht ®, lesmateriaal & geleide meditatie- en ademhalings CD “Insight Adventure”).

Centraal hierbij staan: Tibetaanse vitaliteitsoefeningenAdemhalingVoedingMindset en Oordeelvrije aandacht.

Locatie: Buxerulles, Chambre d’hôtes Le Paradis www.leparadis.nl

Afstand: Rotterdam – Buxerulles ± 450 km, kijk voor een uitgebreide route-beschrijving op www.leparadis.nl

Deze dagen eens geen auto gebruiken maar de rust van de natuur en de campagne ondergaan, heerlijk wandelen in het bos gecombineerd met meditatie– en ademhalingsoefeningen en ergens verrast worden met een heerlijke picknick. Een weekend waar je contact maakt met jouw kern van geluk. Een nieuwe ervaring rijker in deze zo hectische tijd. Mogelijkheid tot verlenging met enkele dagen zie prijslijst Chambres d’Hôtes.

Trainer

Evert Heintz is sinds 1993 bewust bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heeft hij ervaren hoeveel kracht we in ons eigen lichaam kunnen activeren door middel van yoga, meditatie, ademhaling, voeding en de kracht van onze gedachten en oordeelvrije aandacht.

Wil jij ook het innerlijke avontuur met jezelf aangaan, dan weet hij je te inspireren en enthousiasmeren om op een hoger plan uit te komen.

Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van bergklimmen, zeilen, (tour)skiën, mountainbiken en hardlopen. Vanuit deze ervaring heeft hij De Piramide van Inzicht ® ontwikkeld, doorleeft en kunnen toetsen in de praktijk.

Door zijn kennis van en ervaring met De Piramide van Inzicht ® weet hij mensen te enthousiasmeren om daadwerkelijk in beweging te komen. Het resultaat is dat mensen een geheel nieuwe manier leren om positiever, met meer plezier en vitaler in het leven te staan.

Binnen het bedrijfsleven heeft Evert Heintz een gedegen werkervaring opgedaan, waardoor de link tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en/of avontuur vanuit passie en ervaring gelegd kan worden. Voor meer informatie over de data en dergelijke kun je –vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Duur training: Zondagavond 5 september welkom, woensdag 8 september na de lunch vertrek, met nieuwe energie & inspiratie!

Investering: € 595,- excl. BTW per persoon incl. trainingsmateriaal, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner.

Voor meer vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500