Teambuilding training Rotterdam

Zoekt u de juiste invulling voor uw teambuilding training in Rotterdam? In deze drukke tijden merken we steeds meer dat mensen onderhevig zijn aan stress.Iedereen die op kantoor werkt zal bekend zijn met de strakke deadlines en ook moeilijkheden met de onderlinge communicatie. Dat spreekt voor zich. Het is niet alleen belangrijk dat elk individu goed in zijn vel zit, maar dat er ook onderling goed wordt samengewerkt. Leren communiceren is een continuproces. Een proces waar er rekening gehouden moet worden met het individu en natuurlijk de groep. Iedere onderneming is anders en heeft andere vragen met betrekking tot het groepsproces. Een teambuilding training voor uw bedrijf in Rotterdam moet hierop afgestemd worden.
Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: Insight Adventure. Wij bieden trainingen en coachingmogelijkheden aan die zijn gebaseerd op verschillende bewezen technieken. Dit betekent dat de trainingen die wij aanbieden zijn af te stemmen naar uw wensen. Dit geldt niet alleen voor de inhoud, maar ook voor de locaties waar de trainingen gegeven worden.

Een teambuilding training voor u in Rotterdam aan de hand van de Piramide van Inzicht®

Het is altijd ons doel om mensen bewust te maken van vermogens die ze zelf nog niet mogelijk hadden gehouden. Een van de manieren waarop we dit bereiken is door mensen buiten hun comfortzone te laten stappen. Dit doen we wel op de door ons ontwikkelde methodiek. De Piramide van Inzicht®. Deze methodiek kan toegepast worden in verschillende situaties en om verschillende doelen te bereiken. Gebaseerd op een verscheidenheid aan technieken die samengesteld wordt afhankelijk naar de behoeftes van uw team. Zo kan het zijn dat een outdoor training ideaal is voor uw bedrijf. In een avontuurlijke setting komt u en uw team tegenover de nodige uitdagingen te staan. Een setting die zich ideaal leent voor een teambuilding training voor uw bedrijf uit Rotterdam.
Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld want we kunnen nog veel meer vormen aanbieden. Een teambuilding training voor u in Rotterdam is echter altijd gebaseerd op de Piramide van Inzicht®. Een vitaliteitsmodel dat gebaseerd is op onder andere Mindfulness, RET en ademhalingstechnieken. Wij nemen de tijd om goed te achterhalen welke precieze invulling het best bij uw bedrijf past.

Een betere gezondheid leidt tot een hogere productiviteit

De Piramide van Inzicht® is als basis van de teambuilding training voor u in Rotterdam bewezen effectief. Het is echter goed voor te stellen dat u vragen heeft of wilt weten hoe we te werk gaan. Daarom staan we altijd voor u klaar om met u duidelijke afspraken te maken.
Ook uw onderneming kan groeien met ons aanbod voor een teambuilding training voor u in Rotterdam. Neem contact om uw mogelijkheden te bespreken. Enjoy the moment!

Teambuilding training Rotterdam

Teambuilding training Rotterdam

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Rotterdam


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Teambuilding training Rotterdam Teambuilding training Rotterdam Teambuilding training Rotterdam

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500