Teambuilding training Amsterdam

Er valt veel winst te behalen als u gebruik maakt van teambuilding in Amsterdam. Iedere onderneming die meerdere mensen in dienst heeft loopt tegen zijn eigen uitdagingen aan. Een van die uitdagingen is de samenkomst van de verschillende werkzaamheden. Met andere woorden: het samenwerken. Het is juist op dit vlak dat er veel winst te behalen valt. Maar dit is niet altijd even vanzelfsprekend. De juiste keuze als het gaat om een teambuilding training in Amsterdam kan het verschil betekenen. Leren samenwerken is een persoonlijk proces. Het kan gevoelig liggen en moet aangepakt worden met de nodige finesse en kennis.
Ook voor uw teambuilding training in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres: Insight Adventure. Wij bieden u een door ons ontwikkelde methodiek aan die afgestemd kan worden naar uw specifieke wensen. Geen bedrijf is hetzelfde en geen team komt overeen met een ander team. De trainingen en coaching die wij bieden zijn gebaseerd op meerdere technieken. Technieken die ieder bewezen zijn, maar afhankelijk van de situatie wel of niet moeten worden ingezet. Daarom is persoonlijke aandacht en een flexibele werkwijze bij ons gegarandeerd.

Een unieke aanpak als het gaat om teambuilding training voor u in Amsterdam

Mensen samen laten werken is vaak moeilijker dan het lijkt. Tenminste als u zo optimaal effectief wilt opereren. Waar komt het op aan om verschillende mensen goed te laten samenwerken. Het gaat hier om een proces die ieder op persoonlijk niveau moet ervaren. En toch gelijktijdig ook open staan voor de gedachtes en gevoelens van een ander. Communicatie, daar draait het om. Een teambuilding training die wij voor u in Amsterdam kunnen organiseren is zoals gezegd gebaseerd op verschillende technieken. En kan ook verder inhoudelijk worden afgestemd naar uw specifieke organisatie.
Een teambuilding training die wij u in Amsterdam geven is altijd gebaseerd op dezelfde kennis. De kennis dat iedere individu tot meer in staat is. En dat er met de juiste middelen mensen veel beter kunnen leren samen werken. Om dit te bereiken maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde Piramide van Inzicht®. Deze methodiek is een combinatie van verschillende technieken. U kunt hierbij denken aan NLP, mindfulness, RET en ademhaling technieken.

Bij u op bedrijf of elders

Niet alleen kan een teambuilding training voor u in Amsterdam ingevuld worden naar wat u nodig heeft. Ook heeft u keuze in de locatie. Zo is het mogelijk dat we de training bij u op kantoor houden, of in een outdoorlocatie.
De mogelijkheden die wij bieden zijn te ruim om hier te beschrijven. Graag bespreken we met u wat u nodig en wat wij kunnen bieden. Neem contact met ons op. Samen groeien we verder.

Teambuilding training Amsterdam

Teambuilding training Amsterdam

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Rotterdam


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Amsterdam

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500