Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam

De juiste vorm voor een teambuilding bedrijfstraining in Rotterdam kan iedere onderneming veel opleveren. Het kan bijdragen aan meer dan een goede samenwerking alleen. Door een nadruk te leggen op persoonlijke groei in het verband van teamwork is er voor een bedrijf zeer veel winst te halen. Een baan betekent vaak veel meer voor mensen dan slechts een bron van inkomsten. Het is een plek waar iemand nieuwe vaardigheden aanleren en sociale contacten opdoet. Maar werk is vaak en helaas ook een bron van stress. Ook al is dit niet altijd te vermijden kan men wel leren hiermee om te gaan. Verschillende vormen van stress moeten op verschillende manieren aangepakt worden. Een bron van frustratie bij veel bedrijven is gebrekkige samenwerking. Gelukkig kan er op dit gebied vaak veel winst behaald worden met het aanbod voor een teambuilding bedrijfstraining in Rotterdam.
Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: Insight Adventure. Wij bieden u een aanbod aan trainingen die volkomen af te stemmen zijn naar wat uw onderneming nodig heeft. Een overeenkomst is dat we ons altijd sterk richten op het vergroten van de vitaliteit. Onze dienstverlening wordt aangeboden aan management, directie en werknemers.

Onze eigen methodiek voor uw teambuilding bedrijfstraining in Rotterdam

Bij Insight Adventure maken we gebruik van de Piramide van Inzicht®. Het gaat hier om een vitaliteitsmodel sterk effectief is door een unieke combinatie van verschillende bewezen technieken. Voorbeelden van deze technieken zijn bijvoorbeeld yoga, ademhaling, RET of NLP. Dankzij de toepassing van deze verschillende technieken zijn we in staat om verschillende onderwerpen met een eigen invalshoek te benaderen. Zaken zoals een grotere vitaliteit, teambuilding en persoonlijke effectiviteit komen allemaal aan bod. Een teambuilding bedrijfstraining die wij voor uw onderneming aanpakken wordt ingekleed naar uw wensen. Iedere organisatie is anders. Daarom leggen wij per bedrijfstraining de nadruk op zaken die uw bedrijf nodig heeft.
Ook een teambuilding bedrijfstraining voor u in Rotterdam gaat in de basis uit van de volgende veronderstelling. Een mens is tot veel meer in staat dan men vaak zelf denkt. Om tot dit punt te komen is ook een teambuilding bedrijfstraining voor u in Rotterdam hierop gericht. Door mensen uit hun comfortzone te halen en gelijktijdig de juiste begeleiding te geven leren mensen hun grenzen te verleggen.

Ook voor u staan we klaar

Een teambuilding bedrijfstraining voor u in Rotterdam kan dus op veel manieren worden ingevuld. Aan de hand van een persoonlijk intake gesprek nemen we de tijd om duidelijk te krijgen wat uw onderneming nodig heeft.
De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Een teambuilding bedrijfstraining voor u in Rotterdam kan bij u op kantoor gebeuren. Maar ook outdoor is er zeer veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan abseilen of om te gaan klimmen.
Enjoy the moment, enjoy life.

Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam

Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Rotterdam


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500