Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam

Een teambuilding bedrijfstraining voor in Amsterdam geeft u veel voordelen. Beter leren samenwerken en gelijktijdig een groter persoonlijk bewustzijn ontwikkelen draagt bij aan een beter welzijn. Logischerwijs ligt in het verlengde daarvan dat mensen productiever worden. Het is belangrijk dat we onthouden dat iemands baan een belangrijker rol speelt in iemands leven. Het gaat dan wel om meer dan alleen de gewerkte uren. Het werk dat iemand heeft staat naast financiële inkomsten voor sociale contacten, het opdoen van nieuwe vaardigheden, maar ook stress. Stress is niet te vermijden. Het hoort bij het leven, maar dat betekent niet dat we het zomaar hoeven te accepteren. Er zijn veel verschillende factoren die de oorzaak kunnen zijn van deze werkziekte. Waar echter veel winst te behalen valt is door beter te leren samenwerken. En dat kan men bereiken met een teambuilding bedrijfstraining voor u in Amsterdam.
Ook daarvoor bent u bij Insight Adventure aan het juiste adres. Bij ons ontdekt u meerdere vormen van trainingen en coaching. Verschillend, maar altijd met hetzelfde doel. Het vergroten van de vitaliteit, zowel op individueel niveau als op groepsniveau. Een teambuilding bedrijfstraining bieden wij ook aan in Amsterdam aan directies, management en werknemers. Wij bieden een flexibele methodiek. Deze is af te stemmen naar uw wensen en noodzakelijkheden.

Piramide van Inzicht®, teambuilding bedrijfstrainingen voor u in Amsterdam

Wij maken gebruik van de door ons ontwikkelde methodiek, de Piramide van Inzicht®. Dit is een vitaliteitsmodel dat gebaseerd is op verschillende technieken. Technieken zoals NLP, meditatie, RET of bedrijfsyoga. Het gaat hier dus om verschillende invalshoeken die een verscheidenheid aan onderwerpen behandelen. Meerdere aspecten worden zo meegenomen in de door ons aangeboden teambuilding bedrijfstraining voor u in Amsterdam. Het is ons duidelijk dat geen organisatie hetzelfde is. Daarom is iedere training die wij aanbieden af te stemmen naar uw specifieke wensen.
Een individu is tot veel meer in staat dan vaak gedacht wordt. In de kern gaat het daar bij onze trainingen om. Om de persoonlijke grenzen te verleggen en de vitaliteit te vergroten. Een teambuilding bedrijfstraining in Amsterdam richt zich dan ook nog eens op een betere samenwerking.

Onze aanpak

Doormiddel van een inspirerend intakegesprek kunnen we onze trainingen als maatwerk laten aansluiten bij uw wensen. We stemmen onze teambuilding bedrijfstraining voor u in Amsterdam af naar uw wensen en mogelijkheden.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld een outdoor-training aanbieden. Door te gaan abseilen of te gaan klimmen moeten mensen leren samenwerken. Natuurlijk wordt dit wel gekoppeld met de juiste begeleiding.
De Piramide van Inzicht® biedt vanuit het vitaliteitsmodel concrete handvaten die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Wij bieden u de kans om in alle opzichten te groeien op individueel en groepsniveau.

Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam

Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Rotterdam


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500