Reïntegratie Training

Als u al langere tijd werkzoekende bent, kan dit een uitdagende periode zijn, waarbij persoonlijke vraagstukken naar voren komen. Door middel van het IRO-traject dat via UWV aangesloten re-integratiebedrijven te volgen is, kan het een moment zijn om aan uw persoonlijke ontwikkeling te werken.

Insight Adventure training & coaching werkt samen met diverse re-integratiebedrijven in Nederland. Hierdoor kunnen wij u inspireren door middel van de training The Power of Insight. Samen met andere re-integratie deelnemers delen we onze ervaringen met elkaar en kunnen we van elkaar en onszelf heel veel leren.

Naast training is het ook mogelijk om een individueel coachingstraject te volgen, waarbij u leert om stuurman van uw eigen leven te zijn.

Bij zowel de training als de coaching zal gebruikt worden gemaakt van De Piramide van Inzicht ®, waarmee u gereedschap in handen krijgt om vanuit Innerlijke kracht in het leven te staan. Dit geeft u handvatten om uw nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt te vinden en aan te gaan vanuit plezier. En datgene als werk te gaan doen waar u voldoening uithaalt.

Voor meer vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Training – The Power of Insight

In deze uitgebreide training wordt u op de verschillende onderdelen van De Piramide van Inzicht ® getraind. Hierbij komen de volgende modules aan bod die ook apart te volgen zijn:

  • De kracht van Aandacht.
  • Beweging.
  • Ademhaling.
  • Mindset.
  • Voeding.

Door middel van vernieuwend denken, voelen, ademhaling, meditatie, yoga en voeding wordt u bewust gemaakt hoe u uw innerlijke kracht kan activeren en dit kan toepassen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging en tevens in het werk en het dagelijkse leven.

Een toegevoegde waarde is dat u met andere re-integratie deelnemers uw ervaringen kunt delen.

Duur training: 4 dagen, verdeeld over een periode van 2 maanden.

Groepsgrootte: max. 8 deelnemers.

Voor meer vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500