Inspirerende spreker Rotterdam

Een inspirerende spreker kan uw onderneming in Rotterdam een groot voordeel geven. Maar wat maakt iemand tot een inspirerende spreker? Is het levenservaring, kennis of toch een aangeboren talent? Het antwoord is misschien niet wat u zou verwachten. Iedereen of vrijwel iedereen heeft het in zich om uit te groeien tot een orator van formaat. Maar om tot dit punt te komen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is nu eenmaal een feit. Spreken voor een groep gaat de een beter af dan een ander. Toch is het voor mensen die een aansturen of representatieve rol hebben een onmisbare vaardigheid. Met behulp van de juiste training en coaching kan iedereen uitgroeien tot een inspirerende spreker in Rotterdam.
Als het gaat om het vergroten van de vitaliteit in de zakelijke wereld bent u bij ons aan het juiste adres. Insight Adventure. Wij maken gebruik van een intern ontwikkeld vitaliteitsmodel. Dit stelt ons in staat om op maat trainingen en coaching aan te bieden. Kort uitgelegd hebben deze verschillende trainingen en coaching hetzelfde doel. Het verruimen van de persoonlijke vaardigheden en uitbreiden van de vitaliteit. Of in andere woorden uw persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Ook u kunt uitgroeien tot een inspirerende spreker in Rotterdam

Zoals gezegd maken wij gebruik van een intern ontwikkelde methodiek. Deze is genaamd de Piramide van Inzicht®. Deze methodiek is divers benaderbaar en kan toegepast worden bij verschillende problematiek die we tegen komen in de zakelijke wereld. Het is voor de hand liggend dat deze methodiek ook is te gebruiken om uit te groeien tot een inspirerende spreker in Rotterdam. De Piramide van Inzicht® is gebaseerd op verschillende en bewezen technieken. U kunt hierbij denken aan mindfulness, meditatie, ademhalingstechnieken, yoga en NLP . Zo worden wij vaak ingezet in het verhelpen of voorkomen van veel voorkomende klachten. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van burn-outs, leren omgaan met stress en beter communiceren.
Misschien heeft u het al in de gaten. De basis van de Piramide van Inzicht® heeft altijd als doel om bij te dragen aan persoonlijke groei. Door de juiste inzet van de methodiek bent u in staat grote stappen te zetten in uw persoonlijke groei. Het kan dus het middel zijn voor u om uit te groeien tot een inspirerende spreker in Rotterdam.

Wij werken naar gelang uw wensen

Onze klanten zijn directieleden, management en werknemers. Mensen van wie vaak verwacht wordt om op te treden als een inspirerende spreker in Rotterdam. De Piramide van Inzicht® is ontwikkeld om de beste aspecten van de verschillende technieken samen te laten komen. Maatwerk dus. in een persoonlijk gesprek kunnen we samen met u kijken wat u nodig heeft.
Samen komen we tot het juiste plan voor uw persoonlijke groei.

Inspirerende spreker Rotterdam

Inspirerende spreker Rotterdam

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Rotterdam


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Inspirerende spreker Rotterdam Inspirerende spreker Rotterdam Inspirerende spreker Rotterdam

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500