Inspirerende spreker Amsterdam

Een inspirerende spreker is voor iedere organisatie in Amsterdam van onmiskenbare waarde. Toch bestaan er bepaalde ideeën over dit talent. Sommige mensen denken dat het een aangeboren eigenschap moet zijn om een groot orator te zijn. Anderen denken dat het te maken heeft met levenservaring of bepaalde kennis. De werkelijkheid is wellicht verbazend voor veel mensen.
Iedereen heeft het immers in zich om uit te groeien tot een inspirerende spreker ook in Amsterdam. Natuurlijk zijn er mensen die dit makkelijker afgaat dan anderen. Maar iedereen die de wil toont en beschikt over de juiste begeleiding kan grote stappen zetten als het gaat om persoonlijke groei. Met het juiste aanbod aan trainingen en coaching kunt ook u meer uit uw zelf halen dan u voor mogelijk had gehouden. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Insight Adventure. Wij zijn uw aangewezen partner voor doeltreffende trainingen die uw vitaliteit op zakelijk gebied weten te vergroten. Wij maken gebruik van een unieke zelfontwikkelde techniek. Het vitaliteitsmodel dat wij gebruiken zijn we in staat om u op maat de juiste begeleiding te bieden. Een brede toepasbaarheid en verschillende doelen die bereikt kunnen worden. In het kort bieden wij u aan om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten en daarmee uw organisatie te verrijken.

Een inspirerende spreker in Amsterdam wordt u middels de Piramide van Inzicht®

De Piramide van Inzicht® is de naam die wij hebben gegeven aan ons zelfontwikkelde vitaliteitsmodel. Zoals gezegd kan dit model op verschillende manieren worden toegepast en kunnen er verschillende doelen mee bereikt worden. Vaak worden wij ingezet om veel voorkomende problematiek in bedrijven te voorkomen of om te verhelpen. We hebben het dan over omgaan met stress, beter leren samenwerken en hoe een burn-out te voorkomen. Altijd staat de persoon centraal en vermeerderen we de vitaliteit van de persoon en de groei van deze. Logischerwijze kunt u dus deze methodiek ook gebruiken om uit te groeien tot een inspirerende spreker in Amsterdam.
De Piramide van Inzicht® is gebaseerd op een combinatie van verschillende bewezen technieken. U kunt hierbij denken aan yoga, NLP, meditatie of bijvoorbeeld mindfulness. Deze brede invulling geeft ons de kans om een u een begeleiding aan te bieden die is afgestemd naar uw wensen. Zo kunt ook u uitgroeien tot een inspirerende spreker in Amsterdam.

Haal alles uit uzelf en word die inspirerende spreker in Amsterdam

Met de door ons aangeboden trainingen en coaching kunt ook u uitgroeien tot een topper. Of het nu uw wens is om uit te groeien tot een inspirerende spreker in Amsterdam of als u beter wilt leren omgaan met stress. Wij staan voor u klaar.
Word ook een inspirerende spreker in Amsterdam met behulp van de Piramide van Inzicht®.

Inspirerende spreker Amsterdam

Inspirerende spreker Amsterdam

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Rotterdam Teambuilding bedrijfstraining Amsterdam Teambuilding bedrijfstraining Rotterdam Teambuilding training Amsterdam Teambuilding training Rotterdam


SNEL CONTACT

06 52 171 336 evert@insightadventure.nl

INSIGHT ADVENTURE TRAINING & COACHING

Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Amsterdam Inspirerende spreker Amsterdam

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500