Trainingen en Masterclasses – Voor effectieve teambuilding en een vitale organisatie.

Insight Adventure biedt aan de hand van De Piramide van Inzicht ® standaard en maatwerk trainingen voor bedrijven en overheid met als doel om meer effectiviteit en plezier in het werk te creëren voor een optimale en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

Inspirerende training voor directie, managers en werknemers

De training van Insight Adventure inspireert mens en organisatie om vanuit vitaliteit in het dagelijkse werk te staan. Met behulp van het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® wordt concreet gereedschap aangereikt, welke eenvoudig toe te passen is in de dagelijkse werksituatie. Er kan worden gewerkt aan teambuilding, vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en flow voor een gezonde organisatie met vitale werknemers.

In-company training en Outdoor training met behulp van De Piramide van Inzicht ®

Er kan worden gekozen voor in-company bedrijfstraining of ervaringsleren met behulp van outdoor- training. Bij een outdoor-training wordt het geleerde in de praktijk gebracht met behulp van outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Een outdoor-training maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring de principes van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen.

Wensen en mogelijkheden voor uw organisatie

Aan de hand van een inspirerend intake gesprek kunnen de wensen en mogelijkheden worden besproken voor uw organisatie om tot een optimaal en duurzaam resultaat te komen.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

De Piramide van Inzicht ®
Piramide van Inzicht ontwikkeld door trainer Evert Heinz

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500