Reïntegratie Coaching – Leer stuurman van eigen leven te zijn. Maak een nieuwe start in het arbeidsproces door reïntegratiecoaching of te herstellen van een burnout.

Als u al langere tijd werkzoekende bent, kan dit een uitdagende periode zijn, waarbij persoonlijke vraagstukken naar voren komen. Door middel van het IRO-traject dat via UWV aangesloten re-integratiebedrijven te volgen is, kan het een moment zijn om aan uw persoonlijke ontwikkeling te werken.

Reïntegratiecoaching in heel Nederland

Insight adventure werkt samen met diverse reïntegratiebedrijven in Nederland, Randstad, Noord-Holland en amsterdam. Hierdoor kunnen wij u inspireren door middel van een coachingstraject met behulp van De piramide van Inzicht ®. In dit coachingstraject daagt Evert Heintz u uit om stuurman van uw eigen leven te zijn.

De piramide van Inzicht ®, het gereedschap voor uw succes.

Bij Reïntegratiecoaching wordt gebruik gemaakt van De piramide van Inzicht ®, waarmee u gereedschap in handen krijgt om vanuit Innerlijke kracht in het leven te staan.

Eenvoudig een nieuwe start terug in het arbeidsproces.

De mogelijkheden om de juiste keuzes te maken om weer een nieuwe start te maken in het arbeidsproces wordt hiermee eenvoudiger en overzichtelijker. U leert uw nieuwe uitdaging te vinden vanuit een avontuurlijke instelling, waarbij u denkt in mogelijkheden.

Reïntegratiecoaching in combinatie met outdooractiviteiten.

Het is mogelijk om uw coachingstraject te combineren met outdoor-activiteiten, waardoor u uitgedaagd wordt om nieuwe ervaringen op te doen. Dit kan heel basaal zijn door samen een wandeling in de natuur te maken. Een andere mogelijkheid is om samen te gaan klimmen of mountainbiken en gedurende de activiteit u te coachen aan de hand van De piramide van Inzicht ®. De outdoor-activiteit versneld het leerproces en is een mooi ankerpunt van nieuwe leermomenten, waardoor duurzaam resultaat bereikt wordt.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Susanne, IJmuiden

Mijn nieuwe start in het arbeidsproces heb ik mede gevonden door mijn coach Evert Heintz, die mij inspiratie heeft gegeven en mijn persoonlijke ontwikkeling een positieve impuls heeft gegeven.

Youri, Heemsker

Solliciteren doe ik nu vanuit zelfvertrouwen en dat heeft mij een mooie baan opgeleverd. De piramide van Inzicht ® heeft mij hierbij héél véél geholpen.


De Piramide van Inzicht ®


http://static.ds.autodealers.nl/upload/3498_nieuwsbrief_qr.png

Lees hier meer over de NU mediteren app!

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500