Referenties – Verbeter je professionele kwaliteiten en zelfvertrouwen met de training & coaching van Insight Adventure.

Adidas Group, Remon van den Berg, Senior Director eCommerce Marketing Europe.
“Wij hebben Evert ervaren als een hele goede en prettige trainer, omdat hij op een geloofwaardige manier De Piramide van Inzicht ® kan uitleggen (voor ons team in het Engels) aan de hand van praktische voorbeelden en zijn persoonlijke ervaring. Daarnaast is de afwisseling van (sport)activiteiten en “theorie” erg effectief en leuk. Het direct toepassen van de materie leidt direct tot inzicht en dat is vaak erg verhelderend. Als laatste is de locatie “Forteiland IJmuiden” echt fantastisch en dat maakt de totale ervaring echt heel uniek. Wij bevelen Evert van harte aan!”

Eneco Energy Trade, Mark Belloni, Managing Director.
“Everts persoonlijke verhaal inspireert en de gepresenteerde technieken bieden naast inzicht in functioneren van lichaam en geest ook heel concreet aangrijpingspunten om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.”

Vitens, Erwin Westerveld, Finance Manager.
“Evert is een sympathieke persoonlijkheid en maakt hierdoor snel contact met mensen. We hebben veel geleerd van zijn training. Met name op het gebied van vitaliteit, zowel op de werkvloer als daarbuiten.”

Gramble World, Peter Brenninkmeijer, CFO.
”Wij kijken terug op een enerverende training met een duidelijke boodschap die perfect aansloot bij onze doelen.”

Tjerk
“Ik vindt de training echt super. Hoe simpel kan het zijn om met een paar handvatten veel positiever in het leven te staan en over mezelf te denken. Top dat je hier je werk van hebt gemaakt en ik weet zeker dat veel mensen een stuk blijer gaan worden door de training.”

Maarten
“Inspirerende training die je bewust maakt van onbewuste processen en patronen. Diverse nuttige tips en opdrachten met betrekking tot gezondheid, verantwoordelijkehid, aandacht en bewustzijn die leiden tot meer inzicht en succes! In de training is veel aandacht voor interactie tussen groepsleden, waardoor je ook echt wat van elkaar kunt leren.”

Anja ~ “Van slachtoffer tover ik mezelf naar het zijn van regisseur van mijn eigen leven”
“Van jezelf houden” daar gaat het allemaal om, je leest en hoort het overal. Ik begrijp en doe het pas sinds ik enige jaren geleden een middag Mindfullness meemaakte met ons team. Evert gaf ons in een paar uur een aantal handvatten die ik sinds die middag “leef”. Van slachtoffer tover ik mezelf naar het zijn van regisseur van mijn eigen leven,waar ik zelf verantwoordelijk voor ben. Ik heb geleerd te leven in het nu en geniet van elk mooi moment. Bedankt Evert, dankzij een paar uur gevuld met wijze woorden van jou “enjoy ik de moment”!

Henk ~ “Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf”
“Positieve energie, goede handvaten en inzichten! En inderdaad, alles zit in jezelf.”

Joyce ~ “Denkt voortaan in mogelijkheden”
Precies op het juist moment kwam Evert op mijn pad. De uitkomst van mijn coachingstraject is even simpel als doeltreffend: “Alles wat ik nodig heb zit in mezelf.” De Piramide van Inzicht ® heeft mij het inzicht gegeven in dat waar ik naar op zoek was en doet zijn naam dus eer aan 😉 Ik ben vol zelfvertrouwen en geniet meer dan ooit!

Saskia ~ Een zeer waardevolle reis.
“The Power of Insight training door Evert Heinz is een voor mij zeer waardevolle reis geweest. Evert heeft mij geleerd meer in het NU te leven en zijn uitdrukking “Het is zoals het is” is mijn lijfspreuk geworden.Voor een ieder die op zoek is naar rust, bezinning en mooie inzichten, een absolute aanrader.

Paul – Een verademing.
“Een verademing voor de blik op jezelf met voldoende voeding voor de toekomst…”

Jeannette – Ik durf meer op mijn eigen kwaliteiten te vertrouwen.
“Evert, ik vond je super! De wijze waarop je de training The Power of Insight geeft, getuigt van oprechte belangstelling voor de ander en professionaliteit. De training heeft mij bewuster gemaakt van het feit om meer te genieten in het NU.

Jouw inspirerende gezegde: “Waar je aandacht aangeeft dat groeit”, stimuleert mij om me te focussen op dat wat ik graag wil. Ik durf meer op mijn eigen kwaliteiten te vertrouwen, waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Dank je wel!”

Suzanne
“De training van Evert heeft mijn gevoel van zelfvertrouwen vergroot. Ik kan en durf mij beter te uiten. Ik kom voor mezelf op en heb geleerd te vertrouwen op mijn gevoel. Dit brengt meer rust in mijn leven en het heeft ook mijn professionele kwaliteiten verbeterd. Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd!”

Tineke
“De training van Evert heeft mij geïnspireerd om positiever naar het leven te kijken en positiever met het leven om te gaan. De problemen die ik op dat moment zag kwamen in een ander daglicht te staan waardoor ik er beter mee om kon gaan. Door middel van de affirmaties bereik ik doelen en voel ik mij mentaal sterker . De ontspanningsoefeningen zijn een erg goede aanvulling in deze training. En De Piramide van Inzicht ® is een prachtig hulpmiddel. Kortom, door deze training ben ik innerlijk gegroeid en geïnspireerd . Ik voel me positiever in het leven staan wat in alle facetten van mijn leven goed tot uiting komt. Evert heeft als inspirerende trainer hier een groot aandeel in gehad. Hiervoor ben ik hem erg dankbaar!

I enjoy the moment!”

Wilka
“Evert leidt de training op een integere, open en concrete manier, waardoor de technieken die hij meegeeft heel makkelijk in het dagelijks leven te integreren zijn. Ik heb tijdens deze training ervaren dat het aanbrengen van verdieping en kwaliteit in het leven soms om pijnlijke eerlijkheid vraagt, maar tegelijkertijd licht, speels en zeer bevrijdend kan zijn. Dat werkt goed voor mij.”

Sylvia
“Zorgzaamheid is een goede eigenschap, maar te bezorgd kan heel beklemmend worden. Het kunnen loslaten en vertrouwen hebben in jezelf en een ander geeft een betere relatie, dus nu schijnt bij ons elke dag de zon. Dankzij de training The Power of Insight en Evert is de knoop in mijn buik verdwenen, ik ben dankbaar dat ik nu ben wie ik ben.”

Marijke
“Op een moeilijk punt in mijn leven bracht deze training mogelijkheden mijn geest de goede kant op te richten.”

Josephine
“Toevallig was ik jarig op de 2e dag van het Wellnessweekend. Ik heb de training als het mooiste verjaardagscadeau van mijn leven ervaren.”

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500