Outdoor-training, leer De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen tijdens de outdoor trainingen met Insight adventure

Een outdoor-training maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring de principes van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Hierdoor wordt het eenvoudiger de verschillende soorten gereedschap die worden aangereikt toe te passen in de dagelijkse werksituatie. De jarenlange ervaring van Evert Heintz op het gebied outdooractiviteiten en daarnaast persoonlijke ontwikkeling maakt het mogelijk deze unieke training aan te bieden.

Leer de gereedschappen concreet toe te passen tijdens de verschillende outdoor activiteiten geleid door Evert Heintz

Mogelijke activiteiten zijn zeilen op het IJsselmeer, klimmen, abseilen, mountainbiken en wandelen in zowel Nederland, de belgische ardenne als in Frankrijk. Tourskiën of sneeuwschoenwandelen is mogelijk in de alpen. Voor zowel het zeilen als de outdooractiviteiten wordt gebruik gemaakt van professionele instructeurs. bij het tourskiën en sneeuwschoenwandelen zal gebruik worden gemaakt van een gediplomeerd berg- en skigids, waarbij de training geleid wordt door Evert Heintz.

Naast bovenstaande activiteiten zijn er ook andere mogelijkheden te bespreken afhankelijk van de wensen van uw organisatie.

Insight adventure werkt samen met betrouwbare en veilige buitensportbedrijven: PBN, Outdoor Valley, De Klimvallei en Klimpark Streekbos

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500