Outdoor Coaching – Een uitdagende en effectieve manier om vanuit innerlijke kracht en met meer energie in uw werk te leren staan met De Piramide van Inzicht ® en outdooractiviteiten.

Wilt u meer energie uit uw werk halen en heeft u behoefte aan nieuwe inspiratie? Dan daagt Evert Heintz u uit door middel van Outdoor coaching om vitaler en geïnspireerder in het werk te gaan staan. Door middel van outdooractiviteiten wordt een verbinding gelegd tussen individuele coaching en de innerlijke ervaring aan de hand van een activiteit. Dit kan heel basaal zijn door samen een wandeling in de natuur te maken. Een andere mogelijkheid is om samen te gaan klimmen of mountainbiken en gedurende de activiteit u te coachen aan de hand van De Piramide van Inzicht ®. De outdooractiviteiten versnellen het leerproces en zijn een mooi ankerpunt van nieuwe leermomenten, waardoor duurzaam resultaat bereikt wordt.

De Piramide van Inzicht ® biedt concreet gereedschap om vanuit eigen kracht te handelen.

Door middel van De Piramide van Inzicht ® krijgt u concrete handvatten aangereikt en wordt u gespiegeld om te leren vanuit innerlijk kracht en met meer energie in het werk te staan.

Vitaliseer met behulp van Outdoor Coaching.

Outdoor coaching leert u om vitaliserend te denken, voelen, ademhalen, bewegen en voeden.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

David, Castricum

Wat kan het simpel zijn om vanuit eigen kracht te handelen. De Outdoor Coaching heeft mij concrete handvatten gegeven om vitaler in mijn werk te staan.

Wendy, Heerhugowaard

Spannend en grensverleggend om gecoacht te worden door Insight Adventure. Door het concrete gereedschap en de praktijkervaring sta ik nu met meer energie in mijn werk.

De Piramide van Inzicht ®


Lees hier meer over de NU mediteren app!

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500