Insight Coaching – Haal meer energie uit uw werk, herstellen van een burnout en burnoutpreventie.

Vernieuwend werken kunt u leren.

Wilt u meer energie uit uw werk halen en heeft u behoefte aan nieuwe inspiratie? Dan daagt Evert Heintz u uit door middel van Insight coaching om vitaler en geïnspireerder in het werk te gaan staan. Door middel van De piramide van Inzicht ® krijg je concrete handvatten aangereikt en wordt je gespiegeld om te leren vanuit je innerlijk kracht in je werk te staan.

Insight coaching leert je om vernieuwend te denken, voelen, ademhalen, bewegen en voeden. Hierdoor haalt u meer energie uit uw werk, leert u herstellen van een burnout en burnoutpreventie in de regio amsterdam, Noord-Holland en Randstad.

Vragen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Sander, Noord-Holland

preventief heb ik mij laten coachen door Insight adventure om me vitaler te voelen. Hierdoor heb ik nieuwe inspiratie opgedaan, ben ik creatiever geworden en doe met meer plezier mijn werk.

Elles, assendelft

Ik werk in de regio amsterdam en heb mij preventief laten coachen door Evert Heintz te Heemskerk. Door de diverse aangereikte pragmatische handvatten ben ik nu energieker dan ooit!


De Piramide van Inzicht ®


http://static.ds.autodealers.nl/upload/3498_nieuwsbrief_qr.png

Lees hier meer over de NU mediteren app!

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500