Evert Heintz – Specialistisch trainer & coach, waarbij de innerlijke mens centraal staat.

Insight Adventure is het specialistisch trainings– en coachingsbedrijf van Evert Heintz. Vanuit het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ®, door Evert zelf ontwikkeld, geeft hij trainingen en coacht werknemers, management en directie, waarbij de innerlijke mens centraal staat. Door zijn kennis en enthousiasme van De Piramide van Inzicht ® weet hij mensen te inspireren en motiveren om daadwerkelijk in beweging te komen. Het resultaat is dat mensen een geheel nieuwe manier leren om positiever, met meer plezier en vitaler in het werk en het leven te staan.

Outdoor en persoonlijke ontwikkeling.

Tevens heeft hij een jarenlange ervaring op het gebied van bergklimmen, zeilen, (tour)skiën, mountainbiken, hardlopen en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor is hij in staat om naast in-company trainingen concreet de verbinding te maken met outdooractiviteiten en De Piramide van Inzicht ®, waardoor het geleerde optimaal verankerd wordt.

Vanuit passie en ervaring.

Binnen het bedrijfsleven heeft Evert Heintz een gedegen werkervaring opgedaan, waardoor de verbinding tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en/of avontuur vanuit passie en ervaring gelegd kan worden.

Evert

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500