Coaching – Meer energie voor directie, managers en werknemers. Leer herstellen van een burnout door burnoutherstel en burnoutpreventie.

Insight Adventure biedt individuele coachingstrajecten aan op basis van De Piramide van Inzicht ® voor werknemers binnen bedrijven, overheid en re-integratie. Doel hierbij is om meer vanuit vitaliteit en plezier in het werk te staan. Tevens daalt het ziekteverzuimpercentage als gevolg van een nieuwe manier van werken wat voor een organisatie een win win situatie teweeg brengt.

De Piramide van Inzicht ® – Concreet gereedschap om vanuit gemak toe te passen in de dagelijkse werksituatie.

De coaching van Insight Adventure inspireert werknemers om vernieuwend te denken, voelen, ademhalen, bewegen en voeden. Met behulp van De Piramide van Inzicht ® wordt concreet gereedschap aangereikt om vanuit gemak toe te kunnen passen in de dagelijkse werksituatie. Leer meer inzicht in jezelf te krijgen en creër meer energie. De Piramide van Inzicht ® helpt bij vitaliseren, burnoutpreventie en burnoutherstel.

Burnoutcoaching, Insightcoaching en Outdoorcoaching.

Er kan worden gekozen voor Insight coaching of Outdoor coaching, waarbij de coaching gecombineerd wordt met outdoor activiteiten. Outdoor-training maakt het mogelijk om tijdens een avontuurlijke ervaring de principes van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Hierdoor wordt het eenvoudiger de verschillende soorten gereedschap die worden aangereikt toe te passen in de dagelijkse werksituatie.

Wensen en mogelijkheden voor u en uw organisatie.

Aan de hand van een inspirerend intake gesprek kunnen de wensen en mogelijkheden worden besproken voor uw situatie.

Voor meer vragen kunt u – vrijblijvend – contact opnemen met Evert Heintz.

Monique, Beverwijk

“Nu luister ik veel beter naar mijn lichaam, waardoor ik mijn eigen grenzen goed aangeef. Dit geeft me zoveel voldoening en het heeft tevens mijn professionele kwaliteiten verbeterd“

Olaf, Amsterdam
“Door de vernieuwende en inspirerende aanpak van Insight Adventure heb ik in een korte tijd geleerd om die dingen te doen waar ik energie van krijg. Nooit gedacht dat ademhaling zo belangrijk is voor mijn gezondheid.“
De Piramide van Inzicht ®

Logo Nu Mediteren
Nieuwsbrief QR code

Lees hier meer over de NU mediteren app!

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500