“Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf.”

De lang verwachte geleide meditatie- en ademhalings- CD “Insight Adventure” is uit!De geleide meditatie- en ademhalings- CD “Insight Adventure” heeft als doel om meer vitaliteit en levenskwaliteit uit je leven te halen.
Demo CD “Insight Adventure”
Bestellen CD “Insight Adventure”Zij bestaat uit 8 geleide meditatie- en ademhalingsoefeningen met een totale tijdsduur van 45 minuten. Om een optimale synergie te creëren is de muziek per nummer speciaal gecomponeerd door componist, sounddesigner en producer Marc van Mourik.

Naast de 45 minuten geleide meditatie- en ademhalingsoefeningen is de achtergrondmuziek ook instrumentaal op CD te beluisteren als ontspannende muziek.

Aan het einde van de CD wordt er door Evert Heintz nog een toelichting gegeven op de verschillende meditaties waarom ze vitaliserend werken en jouw energie verhogen.

Bestel NU de geleide meditatie- en ademhalings- CD “Insight Adventure” voor de speciale introductieprijs van € 15,- (Advies verkoopprijs € 19.95) en zij wordt FRANCO aan huis geleverd op het moment dat het bedrag van € 15,- gestort is op Triodos bankrekening 39.04.66.239 t.a.v. Insight Adventure.

De CD “Insight Adventure” wordt gebruikt in de trainingen die Insight Adventure verzorgt. Iedere deelnemer ontvangt de CD alsook de Piramide van Inzicht ® om het geleerde gemakkelijk toe te kunnen passen in het dagelijkse leven.

Het doel hiervan is om het resultaat van de training duurzaam te maken en het concreet toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk.

Voor een organisatie betekent dit vitale medewerkers, managers en directie die gemotiveerd zijn om er samen een succes van te maken!
AGENDA INSIGHT ADVENTURE:


· Augustus 2010: Wellness weekend op de campagne in Noord FrankrijkEen paar dagen helemaal voor jezelf!


Meer geluk ervaren? Op zoek naar innerlijke rust? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven?…. dan nodig ik je van harte uit om de training “The Power of Insight” te volgen in de campagne van Noord Frankrijk.


Doel van de training is om contact te maken met jouw kern van geluk. Met behulp van de Piramide van Inzicht ® krijg je gereedschap aangereikt om dit toe te passen in je dagelijkse leven. Dit geeft je innerlijke vrijheid en blijdschap. Lees verder


· September 2010: Train de trainer 3-daagse op de campagne van Noord-Frankrijk. Een paar dagen helemaal voor jezelf!

Doel van de “Train de trainer 3-daagse” is om contact te maken met jouw kern van geluk. Met behulp van de Piramide van Inzicht ® krijg je gereedschap aangereikt om dit toe te passen in je dagelijkse leven als trainer en/ of therapeut. Dit geeft je innerlijke vrijheid en blijdschap. Lees verder


· In september 2010 start er weer een nieuwe training “The Power of Insight” voor particulieren. Wil je meer geluk ervaren? Op zoek naar innerlijke rust? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven?… dan nodig ik je van harte uit om de training “The Power of Insight” te volgen! Lees verderNaast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure trainingen variërend qua tijdsduur van 1 dagdeel tot en met 4 dagen.

De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

In-company training
Outdoor training
Maatwerk training


Daarnaast verzorgt Insight Adventure ook individuele coaching binnen het bedrijfsleven.


Evert Heintz


Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan – vrijblijvend – contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching


Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel: +31(0) 251 828 500Bedrijfstraining is mogelijk op aanvraag. In overleg kan een op maat gemaakte training worden samengesteld. De combinatie met outdoor activiteiten behoort hierbij tot de mogelijkheid.

Evert Heintz

Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: +31(0)6 52 171 336
E-mail: info@insightadventure.nl

Insight adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964 ES Heemskerk
Tel:+31(0)251 828 500